Finalitza el curs de coneixements laborals per a immigrants

Finalitza el curs de coneixements laborals per a immigrants

Està organitzat pel Servei de Primera Acollida Comarcal i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

Lliurament certificats Curs de coneixements laborals per a immigrants

Lliurament certificats Curs de coneixements laborals per a immigrants

Un total de 12 persones han participat al curs de coneixements laborals organitzat pel Servei de Primera Acollida Comarcal del Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. El curs, que estava destinat a persones d’origen estranger del municipi, té la voluntat de facilitar l’acollida de les persones que arriben a la comarca, millorar-ne la seva integració i, alhora, aportar-los-hi els coneixements laborals bàsics.

L’acte de lliurament dels certificats va tenir lloc a la Casa de Cultura de Mont-roig el passat 4 de febrer.  La consellera comarcal de Coordinació de l’àrea de Serveis a la Comunitat del Consell Comarcal del Baix Camp, Anna Aragonès i el regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Enrique López González, van lliurar els certificats als alumnes que han assistit al curs.

La formació va oferir els coneixements bàsics sobre la normativa bàsica d’estrangeria i sociolaboral, el règim jurídic laboral, informació sindical, el mercat de treball i la recerca d’ocupació. El curs, que va tenir una durada de 15 hores lectives,  va ser impartit per la tècnica del Pla de Ciutadania i les Migracions del Consell Comarcal del Baix Camp.

Comparteix aquest article