Finalitza la nova senyalització viària de Costa Zèfir

Finalitza la nova senyalització viària de Costa Zèfir

  •  En concret s’ha millorat la senyalització viària que restava de la zona entre carrer de Perú, Brasil i l’avinguda de Gil Vernet.

Les obres de senyalització de la urbanització Costa Zèfir de Miami Platja han finalitzat. En concret s’ha millorat la senyalització viària que restava de la zona entre el carrer de Perú, Brasil i l’avinguda de Gil Vernet. L’objectiu d’aquesta millora estava dirigida a convertir els carrers interiors a un sol sentit de circulació,  millorant la seguretat al trànsit i aconseguint més zones d’estacionament. Per altra banda, també s’ha millorat l’accés a la zona escolar del col·legi Marcel·lí Esquius, donant mes seguretat als vianants i provocant la reducció de velocitat dels vehicles que hi circulen.

A partir d’ara, els carrers de Cuba, Mèxic, Xile i Veneçuela són d’un sol sentit de circulació amb la senyalització d’unes fletxes indicadores per reforçar el sentit. També s’han deixat sense pintar les entrades de vehicles durant un període de temps, per tal de donar temps suficient als propietaris dels habitatges per si volen disposar de llicència de gual i evitar-ne l’estacionament.

Comparteix aquest article