Francis Ortiz assumeix les regidories de Festes i Participació Ciutadana

Francis Ortiz assumeix les regidories de Festes i Participació Ciutadana

  • Enfronta els nous reptes després de la finalització del Pla de Barris i el traspàs d’Educació a la regidora Elvira Montagud

Francis Ortiz és la nova regidora de Festes i Participació Ciutadana

El cartipàs de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha modificat aquest divendres al migdia després que l’alcalde Fran Morancho hagi signat un nou decret de delegacions de l’Alcaldia als regidors/es. Amb aquesta modificació la regidora Francis Ortiz assumeix les regidories de Festes i Participació Ciutadana, dues noves carteres que se sumen a les d’Acció Social i Gent Gran que mantindrà.

Ortiz enfronta els nous reptes després que aquest mes de setembre hagi finalitzat el Pla de Barris, un programa creat per la Generalitat i que ha permès implantar diverses accions al barri de La Florida de Miami Platja els últims 10 anys. També, després del traspàs de l’àrea d’Educació a la regidora Elvira Montagud, que es va incorporar a l’equip de govern el passat mes de febrer de 2021.

S’enceta d’aquesta forma una nova etapa de la regidoria de Festes, després de molts mesos sense poder oferir activitats presencials a causa de la Covid19 i que aquest mes de setembre ha reprès la programació amb les festes de Sant Jaume i de Sant Miquel. Una àrea que requeia en el regidor Ángel Redondo que manté les regidories de Salut Pública, Entorn Natural i Esports.

Per la seva banda, la regidora Mei Benach, que fins ara portava la regidoria de Participació Ciutadana continua amb les regidories de Cultura i Polítiques d’Igualtat i de les Dones. Precisament aquesta última és una àrees que més es vol impulsar i que  s’espera que més creixi els pròxims mesos.

Comparteix aquest article