Gala Drag al Centre Cultural Església Vella en commemoració del Dia contra les LGTBIfòbies

Gala Drag al Centre Cultural Església Vella en commemoració del Dia contra les LGTBIfòbies

  • Mont-roig del Camp celebra la diversitat sexual i de gènere amb una gala en honor al col·lectiu LGTBI

La diversitat sexual i de gènere prendrà protagonisme a Mont-roig del Camp amb una Gala Drag especial en commemoració del Dia contra les LGTBIfòbies.

El pròxim divendres 17 de maig, el Centre Cultural Església Vella de Mont-roig acollirà un esdeveniment que busca donar visibilitat i empoderar el col·lectiu LGTBI, mentre es promou la creació d’espais segurs i s’impulsa una cultura de respecte i tolerància.

Organitzada per les regidories d’Igualtat i Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, amb la col·laboració del col·lectiu H2O, la Gala Drag iniciarà les seves activitats a partir de les 19h al Centre Cultural Església Vella, on s’hi podran veure dues exposicions. La primera, a càrrec dels Agents de Salut dels instituts del municipi, que presentaran una mostra de notícies relacionades amb agressions LGTBIfòbiques succeïdes al nostre territori. La segona exposició, amb el títol “Ama Et Quod Vis Fac LGTBIQ+”, a càrrec del grup HUM337 de la Universitat de Sevilla, mostrarà una investigació gràfica del col·lectiu LGTBIQ+, a través d’obres d’art plàstic, seqüencial, experimental d’estampació i noves tecnologies.

Amb la celebració d’aquesta Gala Drag, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp reafirma el seu compromís amb la diversitat i els drets del col·lectiu LGTBI, fent del municipi un referent en la lluita per la igualtat i la tolerància.

Comparteix aquest article