Gaudeix d’una Setmana Santa esportiva i lúdica

Gaudeix d’una Setmana Santa esportiva i lúdica

Setmana SantaLes regidories de Turisme i d’Esports han preparat tot un seguit d’activitats per tal que tota la família es diverteixi durant les vacances de Setmana Santa.

La principal novetat és l’organització de la primera Mitja Marató de Miami Platja, el proper dissabte 26 de març. Hi haurà també una cursa de 10 km, una de 5 km i una infantil. La proposta esportiva recorrerà les cales i principals carrers de Miami Platja. Les inscripcions es poden fer a www.miamiplatja21k.com.

D’altra banda, durant la Setmana Santa, Mont-roig Miami Turisme ha preparat diversos dies d’animació infantil. Divendres, a les 16:30h, a la Pèrgola de la Platja Cristall, hi haurà jocs gegants per a tota la família. Dissabte, a la plaça Tarragona, els més petits podran divertir-se amb castells inflables, jocs participatius i rocòdrom amb tirolina.  I diumenge, a la Pèrgola de la Platja Cristall, hi haurà cucanyes i jocs tradicionals, com cursa de sacs, xanques o estirar la corda.

A més, el poliesportiu de Mont-roig i el de Miami Platja acolliran un Casal infantil per a nens i nenes de 4 a 12 anys, els dies 21, 22, 23 i 24 de març. De 9h a 14, podran realitzar activitats esportives, tallers de manualitats i jocs tradicionals. Les places són limitades.

A la programació d’actes esportius i lúdics s’hi sumen els tradicionals actes religiosos, com la processó de Divendres Sant, a les 22h, a la Parròquia Sant Miquel Arcàngel. Acte que comptarà amb la col·laboració dels Armats de Mont-roig.

Programa d’actes Setmana Santa

Comparteix aquest article