Guanyadors concurs de carrosses i comparses Carnaval 2016

Guanyadors concurs de carrosses i comparses Carnaval 2016

Carnaval Mont-roig 2016

Carnaval Mont-roig 2016

La originalitat de la disfressa i el maquillatge, el treball fet a mà, la posada en escena, la coreografia o els acabats i detalls dels vehicles són alguns dels elements que el jurat va tenir en compte a l’hora de premiar les millors carrosses i comparses del Carnaval 2016 de Mont-roig i Miami Platja.

A Mont-roig, el primer premi en la categoria de carrosses va ser per la colla “Els arreplegats” i la seva disfressa “Ruin Air”. El segon lloc va ser per la colla “La bona harmonia” caracteritzats de dimonis. El tercer premi es va atorgar a la colla “Els corruptes” i la seva disfressa de pica-roig. Pel que fa a les comparses, el primer premi se’l van endur el grup “La Colla” vestits de “Ratoncito Pérez”. El segon lloc va ser pels “Globus aerostàtics” i el tercer per la colla “Los Paracas” amb la disfressa de pilots paracaigudistes.

Carnaval Miami Platja 2016

Carnaval Miami Platja 2016

A Miami Platja el primer premi en la categoria de carrossa va ser pel grup de “Mary Poppins”, el segon lloc per “TrogloMiami” i el tercer lloc per “La Espuela en Transilvania”. Les comparses també van ser premiades. En aquest cas el primer premi va ser per “Fantasia Real”, el segon per “Choquelocos” i el tercer per “Rock Star”.

Fotografies Carnaval 201609

Comparteix aquest article