Guanyadors del Concurs de Comparses i Carrosses de Carnaval 2020

Guanyadors del Concurs de Comparses i Carrosses de Carnaval 2020

Una de les colles guanyadores del Concurs recollint el premi

L’originalitat de la disfressa i el maquillatge, el treball confeccionat a mà, la posada en escena i coreografia en el cas de les comparses, a més dels acabats i detalls del vehicle, en el cas de les carrosses, són alguns dels elements que es van tenir en compte a l’hora de premiar a les millors carrosses i comparses del Carnaval 2020, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Mont-roig i Miami Platja.

Galeria de fotos de Carnaval 2020

A Mont-roig el primer premi de la categoria carrossa va ser per la colla Escapalics 2.0 New Generation, amb la disfressa “Collons quin fred!, la segona posició va ser per la Colla Jove de Mont-roig, amb la disfressa “El show business”, i el tercer lloc per la colla Piano Piano, amb la disfressa “Piano”.

Pel que fa a les comparses el primer premi se’l va endur el grup Kina Kolla amb “+ cares”, el segon premi va ser pel grup L’or dels trofeus per la disfressa “Trofeus esportius” i el tercer premi per la colla Quinta del 2009 i la disfressa “Rugby cheer leaders xuts”.

A Miami Platja el primer premi de la categoria carrossa va ser per la colla Ben Avinguda i la disfressa “Polar party”, el segon premi se’l va emportar la colla La Espuela, amb la disfressa “Escuela de mimos”, i el tercer premi va ser pel grup Hastalego, per la disfressa que portava el mateix nom.

De la categoria comparsa, el primer premi va ser per la colla United Family, caracteritzats de “Fantasía de los reinos de los mares”. El segon premi va ser per la disfressa “Arabia”, de la colla Fiesteros i el tercer premi se’l va emportar la colla Vamos a pillarla gorda i la disfressa de “Los niños de san Ildefonso”.

Comparteix aquest article