Inscripcions obertes per a la cursa solidària Crema Torrons

Inscripcions obertes per a la cursa solidària Crema Torrons

  • La competició, que compta amb curses de 10 k, 5 k i infantils, tornarà a ser solidària en benefici de l’Associació “Muévete por los que no pueden”.
  • La cita esportiva per fer baixar els excessos del Nadal serà el dia 12 de gener, a les 10 h, a la Platja Cristall.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ho té tot a punt per a la cinquena edició de la cursa solidària Crema Torrons, que tindrà lloc diumenge 12 de gener a partir de les 10 del matí a Miami Platja. Es tracta d’una iniciativa que neix amb l’objectiu de fer baixar els excessos calòrics de les festes nadalenques, però sobretot per recaptar fons per una causa solidària. En aquesta edició els diners recaptats es destinaran a l’Associació “Muévete por los que no pueden”.

Un any més, s’ofereixen dos recorreguts, de 5 i 10 km que es realitzaran íntegrament per asfalt i que transcorreran pel passeig marítim, per tal de poder gaudir de les cales de Miami Platja. La sortida serà des de la Pèrgola de la Platja Cristall.

A més, i per tal que els més petits també puguin participar, s’han creat diverses curses infantils.

Inscripcions obertes

Les persones que vulguin participar en les curses Crema Torrons ja poden fer les inscripcions, online a través de www.crematorrons.com. A l’hora de fer la inscripció es pot triar quin import es vol donar a l’entitat, que està dedicada a les malalties minoritàries.

A més, els participants seran obsequiats amb una samarreta tècnica de màniga llarga.

Crida per trobar voluntaris

D’altra banda, per tal que la competició sigui un èxit es necessita l’ajuda i implicació de moltes persones. Per aquest motiu, des del departament d’Esports estan buscant voluntaris i voluntàries que vulguin donar un cop de mà amb les diverses tasques que cal desenvolupar durant aquesta jornada esportiva i solidària. Les persones interessades poden enviar un correu a: esports@nostreserveis.cat

Comparteix aquest article