Inscripcions obertes per participar al concurs d’Elecció de la Pubilla i l’Hereu de Mont-roig del Camp

Inscripcions obertes per participar al concurs d’Elecció de la Pubilla i l’Hereu de Mont-roig del Camp

  • El certamen tindrà novetats com l’elecció també de l’hereu i la votació popular que sumarà al recompte final fet en l’acte de proclamació de dissabte 11 de maig

S’incorpora la figura de l’hereu al tradicional acte de pubillatge que Mont-roig del Camp, celebra cada any coincidint amb la festivitat de Sant Isidre. Aquesta és la principal novetat del certamen que tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig i que servirà per escollir el noi i la noia que representaran el municipi de Mont-roig del Camp. els finalistes podran participar, a més a la proclamació de la pubilla i l’hereu de Catalunya.

L’altra novetat és que en aquesta edició, a les votacions de l’acte de proclamació, de dissabte a la nit, s’hi sumaran les votacions populars dels candidats i candidates, que tindran lloc els dies 9 i 10 de maig a través del Facebook de l’Ajuntament. Amb aquest motiu s’editarà un vídeo dels aspirants que hi participen, per tal que la ciutadania pugui votar al millor aspirant.

El període d’inscripció al concurs ja està obert i es pot fer a través de la seu electrònica www.mont-roig.cat/seu-electronica i a les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania i fins a l’1 de maig.

Per poder participar en l’Elecció de la Pubilla i l’Hereu de Mont-roig del Camp caldrà reunir els requisits següents:

  • Els/les aspirants hauran de tenir un mínim 16 anys o fer-los durant el transcurs de l’any en curs.
  • Estar empadronat/a a Mont-roig del Camp.
  • Els/les aspirants es presentaran en representació d’una entitat del municipi.

L’acte de proclamació, de dissabte 11 de maig, començarà a dos quarts d’onze de la nit i comptarà amb el ball de l’orquestra Himalaya i discoteca mòbil a càrrec dels Kintus/es.

Les activitats de pubillatge continuaran diumenge a les 12.30 h, a la Casa de Cultura Agustí Sardà amb la recepció institucional a totes les pubilles i hereus participants. En finalitzar, s’iniciarà el seguici de la comitiva del pubillatge acompanyats per les autoritats locals, gegants i músics locals. A la una del migdia està prevista l’inici de la Missa Major, en honor a Sant Isidre, a l’església Sant Miquel Arcàngel. En sortir, hi haurà ballada de gegants amb la Colla Gegantera del Barri dels 6 carrers, els Gegants de la Vila, els Gralles de Mont-roig i la Colla Gegantera del Barri de Dalt Pitota i Pitot.

Ja a la tarda, a partir de les 6, hi haurà bingo popular per recaptar fons per la Lliga Contra el Càncer. En aquest cas, l’acte està organitzat per la Unió de Dones de Mont-roig.

Bases reguladores de l’Elecció de la Pubilla i l’Hereu de Mont-roig del Camp 2019

Comparteix aquest article