Inscriu-te a la xarxa de voluntariat!

Inscriu-te a la xarxa de voluntariat!

  • L’Ajuntament ha posat en marxa un nou apartat web, mont-roig.cat/voluntariat, a través del qual totes aquelles persones que vulguin poden apuntar-se per fer de voluntaris/àries
  • Es crearan grups d’actuació segons les necessitats que vagin sorgint i la disponibilitat de les persones inscrites

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa una Xarxa de Voluntariat, formada per totes aquelles persones que vulguin oferir el seu suport i ajuda a d’altres persones que ho puguin necessitar, com a conseqüència de l’actual situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia del Covid-19.

Amb aquest objectiu s’ha posat en marxa un nou apartat web www.mont-roig.cat/voluntariat, a través del qual aquelles persones que vulguin oferir qualsevol tipus de suport es poden apuntar. L’ajuda pot ser telefònica o presencial, segons cada cas. És per això que, segons les preferències de les persones apuntades i les seves possibilitats s’organitzaran diversos grups d’actuació per tal de donar resposta a les necessitats que vagin sorgint.

L’Ajuntament coordinarà aquests grups i es posarà en contacte amb les persones voluntàries per canalitzar les accions que s’hagin de dur a terme.

Aquests grups nous es coordinaran amb els que ja s’han format amb treballadors/es municipals i alguns joves del municipi, que ja estan fent tasques de voluntariat. Precisament aquesta setmana rebien nous consells per part de la Policia Local i elements de protecció per poder desenvolupar les tasques encomanades.

 

 

 

 

 

 

Compartim propostes

D’altra banda, s’anima a totes aquelles persones que tinguin propostes originals per fer a casa aquests dies, que les facin arribar a l’Ajuntament per tal de poder-les compartir amb tota la ciutadania. Per aquest motiu s’ha creat un apartat web específic ( www.mont-roig.cat/coronavirus/propostes) que servirà de recull i difusió de propostes creades per persones o entitats del nostre municipi.

Per exemple, es poden enviar jocs per fer des dels balcons o algun element de manualitats per poder elaborar aquests dies de confinament, entre d’altres activitats. Envieu la proposta en Word en aquesta pàgina i compartirem les idees amb la resta de conciutadans.

Comparteix aquest article