Ja estan disponibles les bases per participar en el concurs de la rua de Carnaval 2017

Ja estan disponibles les bases per participar en el concurs de la rua de Carnaval 2017

  • Rua de Carnaval de Mont-roig del Camp 2016.

    Les inscripcions es poden formalitzar fins al 23 de febrer a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà de Mont-roig del Camp i de Miami Platja de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Ja s’acosta la festa de la disbauxa i dels disbarats. És per això que, un any més, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza el concurs de la rua de Carnaval on els participants hauran de decidir si es presenten com a comparsa o bé com a carrossa. Els interessats en participar en aquesta desfilada i optar a premi, podeu descarregar les bases aquí.

La rua de Carnaval tindrà lloc dissabte 25 de febrer. A Mont-roig del Camp a partir de les 16 hores hi haurà la concentració de la rua infantil i a les 22 hores la d’adults. El punt de trobada serà al pàrquing situat al costat del Centre BTT. A Miami Platja, els grups es reuniran a les 17.30 hores a la Pista d’Estiu.

Els participants que vulguin optar a premi hauran d’inscriure’s a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà (OMAC) de Mont-roig del Camp i de Miami Platja de dilluns a divendres de 9 a 14 hores fins al dijous 23 de febrer. S’atorgaran tres premis per les tres primeres carrosses classificades i tres premis a les tres primeres comparses classificades. Els premis seran de tipus econòmic. El veredicte del jurat es donarà a conèixer durant el ball. Aquest es basarà en l’originalitat de la disfressa i maquillatge, treball confeccionat a mà, posada en escena i coreografia i també, en el cas de les carrosses, es valorarà la conjunció amb la comparsa i els acabats del vehicle.

En el cas del Carnaval de Miami Platja, durant el recorregut de la rua, es realitzarà una parada a la plaça de l’Illa, on els components de les carrosses i comparses podran fer una exhibició d’un ball davant de tothom. Realitzar aquesta exhibició serà valorada pel jurat. La música que cada carrossa o comparsa decideixi posar en aquesta coreografia, s’haurà de facilitar en el moment de la inscripció en format mp3 a l’oficina del departament de festes situada a la sala 1 del Centre Polivalent de Miami Platja.

Comparteix aquest article