Ja es poden demanar les tarifes reduïdes de les llars d’infants municipals pel curs 2024/2025 pels nivells I0 i I1

Ja es poden demanar les tarifes reduïdes de les llars d’infants municipals pel curs 2024/2025 pels nivells I0 i I1

 • La sol·licitud s’ha de fer a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp informa que des d’avui ja està activat a la Seu electrònica de l’Ajuntament, el tràmit per sol·licitar la tarifa reduïda a les Llars d’infants municipals (Petete de Miami Platja i Mare de Déu de la Roca de Mont-roig) ), pel curs 2024/2025 per als nivells I0 i I1, ja que el nivell I2 és gratuït.

El nom del tràmit és ‘Tarifa reduïda Llar d’infants 2024/2025 (Nivells I0 i I1)’ i es pot accedir a través d’aquest enllaç.

Quines famílies es poden acollir?

Les famílies que compleixin els següents requisits:

 • Estar empadronats a Mont-roig del Camp.
 • Tenir una situació familiar de les indicades en l’Ordenança: alumnat amb discapacitat del 33% o superior, famílies nombroses o monoparentals, famílies amb infants al mateix centre.
 • Estar al corrent de pagaments de les quotes del servei.

Procediment per fer la sol·licitud

La sol·licitud s’ha de fer a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. En cas que el tràmit no es pugui fer de forma telemàtica, quan el ciutadà/na no disposi dels mitjans necessaris per fer la tramitació telemàtica, podrà realitzar-la de forma presencial en les següents ubicacions:

 • OMAC Mont-roig
  Ctra. De Colldejou s/n
  43300 Mont-roig del Camp
 • OME Miami Platja
  c. Sòria, 16
  43892 Miami Platja

Abans caldrà demanar cita prèvia a la web municipal https://citaprevia.mont-roig.cat/mont-roig/ o bé als telèfons 977 17 28 65 – 677 72 46 37.

Gratuïtat del nivell I2

Cal recordar que la Generalitat va aprovar la gratuïtat de l’escolarització per a les famílies del nivell I2 a les escoles bressol públiques del país. Aquesta mesura té com a objectiu afavorir tant els infants com la societat, proporcionant beneficis pedagògics (desenvolupament de la personalitat, capacitats, habilitats socials i actituds positives cap a l’aprenentatge) i socials (conciliació i compensació de les desigualtats d’origen mitjançant un accés amb condicions d’igualtat).

Comparteix aquest article