Ja està disponible un nou número del butlletí d’informació municipal Comunica

Ja està disponible un nou número del butlletí d’informació municipal Comunica

 

Portada del butlletí d’informació Comunica

  • Ja està disponible el primer número del 2017 del Comunica, el butlletí d’informació municipal que dóna a conèixer les polítiques i accions desenvolupades pel consistori.

Amb l’objectiu de garantir el dret a la informació, aquesta publicació arribarà a les llars del municipi i també estarà disponible als equipaments de l’Ajuntament i principals establiments. Aquest butlletí està editat en una versió catalana i una castellana.

Tots els ciutadans que desitgin llegir l’exemplar en castellà el poden trobar a les seus municipals, a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà (OMAC), a les oficines Nostraigua, al CAP Miami Platja, als establiments de l’Avinguda Barcelona i a les farmàcies del municipi. També està disponible en format digital al web de l’Ajuntament. En cas que no es pugui localitzar la versió castellana, els interessats poden trucar al telèfon 977 170 440 o al 977 837 005 per sol·licitar-la i rebre-la al seu domicili.

Aquesta és una publicació trimestral i gratuïta que edita l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Si algun veí o veïna no l’ha rebuda a casa seva, pot dirigir-se a les OMAC, facilitar les dades de contacte i sol·licitar-ne un exemplar. En aquest cas, també es pot posar en contacte amb comunicacio@mont-roig.cat.

Accedeix i llegeix les diferents publicacions del Comunica.

Comparteix aquest article