Jordi Alemany pren possessió com a nou regidor de govern a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

Jordi Alemany pren possessió com a nou regidor de govern a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp

  • Assumeix les àrees d’Hisenda, Infraestructures i equipaments municipals i la vicepresidència de Nostreserveis
  • Ibana Pacheco, portaveu del grup municipal de Ciutadans, ha presentat la renúncia al càrrec de regidora per motius laborals

Moment en què Jordi Alemany ha pres possessió de regidor

Jordi Alemany Ardit ha pres possessió del càrrec de regidor del grup municipal PSC CP, en la sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp celebrada aquest dimecres 28 d’abril de 2021. Alemany entra com a nou regidor de govern, després de la renúncia voluntària d’Enrique López González, per raons personals.

Un cop promès el càrrec ha rebut la felicitació de l’alcalde Fran Morancho, qui ha donat compte dels diversos decrets d’Alcaldia relatius a les modificacions que es duen a terme per a la designació de les competències al nou regidor, així com els canvis que es produeixen en els diversos òrgans col·legiats i de gestió o representació de l’Ajuntament.

L’alcalde Fran Morancho li ha fet entrega del pin de regidor

Així, Jordi Alemany ha estat nomenat membre de la Junta de govern Local i tercer tinent d’alcalde. També ha assumit les competències de les àrees d’Hisenda, Infraestructures i equipaments municipals.

En relació a les comissions informatives serà vocal suplent representant del grup municipal PSC a la Comissió informativa de l’àrea de drets socials i serveis a les persones; vocal titular a la Comissió informativa de l’àrea d’espai públic, territori i sostenibilitat i vocal titular a la Comissió informativa de l’àrea de gestió interna, govern obert i hisenda.

Pel que fa a la representació a les empreses municipals, serà vicepresident de Nostreserveis i membre del consell d’administració i de la comissió de Nostreserveis. També serà membre del Consell d’Administració de Nostraigua.

Durant la sessió plenària també s’ha donat compte de la modificació de la composició del grup municipal del PSC i la designació de la nova portaveu del grup que serà Francis Ortiz. Per altra banda s’ha aprovat el nomenament de representants de la Corporació en altres organismes, en els quals ha d’estar representat l’Ajuntament, després de la incorporació d’Elvira Montagud al govern municipal el passat mes de febrer.

Ibana Pacheco renuncia al càrrec de regidora

La regidora Ibana Pacheco s’ha acomiadat i ha agraït el suport rebut

Durant la sessió plenària extraordinària també s’ha donat compte de la renúncia al càrrec de regidora d’Ibana Pachecho Lelmo, portaveu del grup municipal de Ciutadans. També s’ha comunicat la renúncia de prendre possessió del càrrec de regidor del següent de la llista, Francisco Velasco Autor, per la qual cosa serà Armando Franco Martí, qui assumirà el relleu.

La regidora de ciutadans ha explicat que les seves circumstàncies professionals han canviat des de l’inici del mandat i que existeixen motius laborals que li impedeixen continuar assumint la responsabilitat del càrrec. Pacheco ha dit que “ha sido un honor i privilegio y una experiencia única representar no solo a nuestros votantes sinó también trabajar por los intereses del municipio”. També s’ha dirigit a l’Alcalde i ha lamentat les visions diferents y la forma de gestionar i ha assegurat sentir-se decepcionada amb la forma de fer política municipal.  Finalment ha agraït el suport rebut per part de la ciutadania, personal de l’Ajuntament i de les empreses, companys de l’agrupació, familiars i amics.

Per la seva banda l’alcalde Fran Morancho li ha agraït el treball fet durant aquests dos anys i els cops que els hi ha donat suport, malgrat que la decisió de l’equip de govern no hagi estat la d’incorporar-la en aquest.

També els portaveus de la resta de grups municipals han coincidit en desitjar-li molta sort i destacar la feina feta, així com l’entesa i els punts d’acord als quals han arribat en determinades ocasions i per al benefici del municipi, malgrat les diferències polítiques.

La sessió plenària es pot visualitzar en aquest enllaç. 

Comparteix aquest article