Joventut organitza un any més una esquiada a Andorra que tindrà lloc al febrer

Joventut organitza un any més una esquiada a Andorra que tindrà lloc al febrer

  • La sortida a Andorra serà del 17 al 19 de febrer i està adreçada als joves a partir dels 14 anys. El període d’inscripcions finalitza el dilluns 30 de gener. A banda d’aquesta activitat, els casals K1 i K2 de Mont-roig del Camp i Miami Platja compten pels pròxims mesos amb diverses propostes que formen part del programa Tok’l2 i K.Dat.

Els joves del municipi compten per als pròxims mesos amb un ampli calendari de propostes per participar. Un any més, dins del programa Tok’l2, organitzat conjuntament entre els Ajuntaments de Mont-roig del Camp / Miami Platja i Vandellòs / l’Hospitalet de l’Infant i que inclou activitats que es realitzen fora del municipi, destaca una esquiada Jove a Andorra.

Aquesta sortida tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de febrer i està dirigida als joves a partir de 14 anys. El període d’inscripcions per participar en aquesta activitat finalitza el dilluns 30 de gener.

El preu de l’esquiada és de 132,50€. Aquest import inclou el transport, el forfait, l’assegurança i l’allotjament a l’Hotel Panorama 4*. No obstant, no inclou l’assegurança del material, que té un cost d’1,50€ que s’ha d’abonar en el moment de recollir-lo. Pel que fa al lloguer d’esquís, el seu preu és de 24€, el de Snowboard és de 31€ i el de casc és de 4,20€.

Per a més informació i formalitzar les inscripcions cal dirigir-se als Casals de Joves de Mont-roig del Camp K1 i de Miami Platja K2 o bé trucant al telèfon 977 838 832 o enviant un correu electrònic a l’adreça joventut@mont-roig.com. També es pot contactar amb els Casals de Joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a través del telèfon 977 823 313 o bé mitjançant el correu joventut@vandellos-hospitalet.cat.

A més d’aquesta sortida, des del mes de gener i fins al mes de juny, els joves podran participar en diferents activitats. Així, aquest dissabte 28 de gener hi ha programada una sortida per visitar el Saló del Cinema i les Sèries, pel 18 de març es proposa una escapada a Benicarló a veure les falles, l’1 d’abril hi ha una excursió per visitar el Saló del Còmic i el 6 de maig una altra per gaudir d’un dia al Tibidabo. Aquest primer semestre acaba el 17 de juny amb una activitat per practicar paintball.

Pots descarregar la programació del primer semestre de Tok’l2 2017 aquí.

A banda del programa Tok’l2, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp compta també amb altres propostes que formen part del programa K.Dat, un programa que engloba les activitats que es realitzen als Casals de Joves K1 i K2 o bé al municipi. Dins d’aquesta programació s’ha organitzat pel mes de febrer un taller DIY perquè els joves realitzin elements decoratius a partir de materials reciclats i un taller per elaborar hamburgueses vegetarianes. El primer tindrà lloc el 2 de febrer al K1 de Mont-roig del Camp i el 16 de febrer al K2 de Miami Platja. El segon es realitzarà el 10 de febrer al K1 i el 24 de febrer al K2. Aquestes activitats s’iniciaran a partir de les 17 hores. Amb tot, l’objectiu és que els joves puguin enriquir-se personalment i divertir-se.

 

Comparteix aquest article