Joventut posa en marxa SEXPRESSA’T, un espai de conversa sobre sexualitat

Joventut posa en marxa SEXPRESSA’T, un espai de conversa sobre sexualitat

  • Es tracta d’una iniciativa pensada perquè els nois i noies puguin parlar, escoltar, informar-se i resoldre els dubtes que els hi sorgeixin sobre qüestions afectivo-sexuals i de gènere
  • Es tractaran temes com el bulling i l’homofòbia, el col·lectiu LGTBIQ+ i el trencament dels mites de l’amor romàntic, entre d’altres

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa una nova iniciativa d’informació i debat sobre qüestions afectivo-sexuals i de gènere. Es tracta del projecte SEXPRESSA’T, que s’iniciarà el pròxim 12 de febrer i que tindrà lloc als Casals de Joves.

SEXPRESSA’T,  és un espai de debat pensat perquè els nois i noies puguin parlar, escoltar, informar-se i resoldre els dubtes que els hi sorgeixin en relació a les diferents perspectives de la sexualitat. Està previst que es tractin diversos aspectes per reforçar la seva salut emocional, relacional i afectivo-sexual. Alhora l’objectiu és que sigui una eina més per al seu desenvolupament i creixement personal.

En aquest sentit, el programa inclou sessions per parlar del col·lectiu LGTBIQ+, del bulling i l’homofòbia, del gènere i la diversitat sexual o dels mites de l’amor romàntic, entre d’altres.

L’activitat es realitzarà un cop al mes, de 17 a 19 h a cada casal fins a finals del curs escolar. Les sessions estaran conduïdes per un professional del Col·lectiu H2O qui dirigirà l’activitat i realitzarà la proposta dels temes a debatre i les activitats complementàries. Tot i això, l’espai serà susceptible de rebre més propostes de debat que sorgeixin de les inquietuds dels joves assistents.

Per incentivar l’assistència, s’ha creat la targeta SEXPRESSA’T, de tal manera que els joves que participin a 4 de les 5 sessions obtindran un pack relacionat amb aquesta iniciativa.

Comparteix aquest article