Els joves de La Florida organitzen un torneig de futbol al barri

Els joves de La Florida organitzen un torneig de futbol al barri

  • L’esdeveniment esportiu, que comptarà amb la participació de 10 equips, ha sorgit del treball realitzat pels joves a través d’un programa del Pla de Barris

Un total de 10 equips participaran al torneig de futbol sala que es celebrarà el proper 17 de setembre al poliesportiu municipal de Miami Platja. La competició esportiva, que aplegarà a un centenar de persones, ha estat organitzada pels nois i noies que participen al Programa de Joves que ha impulsat el Pla de Barris de La Florida.

Des d’aquest programa, que es va posar en marxa el mes de maig i que compta amb un servei de dinamització juvenil, s’ha treballat amb els joves per tal d’aconseguir fomentar la seva participació i implicació en la millora del barri.

El projecte del torneig de futbol, ideat pels mateixos joves i fruit d’aquest treball col·lectiu, ha permès canalitzar de manera positiva les seves inquietuds, doncs ells mateixos s’han encarregat d’impulsar l’activitat, cercar equips, inscripcions, reglament i funcionament del torneig. A més, també ha permès portar l’esport al barri, educar en l’establiment d’hàbits saludables, treballar per superar els estereotips de gènere, origen i classe social amb la creació de dues categories i optant per una competició oberta a tothom. En definitiva, ha servit per fomentar el vincle entre el col·lectiu heterogeni de joves del barri a través d’una activitat que els ha permès conèixer-se i crear relacions de treball entre ells.

Informació al Casal de Joves

La iniciativa ha tingut molt bona resposta i comptarà amb la participació de 6 equips masculins i 4 femenins. Els finalistes de cada categoria obtindran de premi una sortida amb caiac. Les persones que vulguin participar-hi poden informar-se al Casal de Joves K2 de Miami Platja.

Comparteix aquest article