La Biblioteca Miramar de Miami Platja es renova per transformar-la en un equipament més atractiu, funcional i lúdic

La Biblioteca Miramar de Miami Platja es renova per transformar-la en un equipament més atractiu, funcional i lúdic

  • El projecte de renovació ha estat finançat per l’Ajuntament a través dels pressupostos participatius i d’altres partides

La Biblioteca Miramar de Miami Platja ha completat una important reforma gràcies a l’aportació dels fons procedents dels pressupostos participatius escollits per la ciutadania i els recursos propis de l’Ajuntament. Amb un import total de 35.000 €, aquesta inversió ha permès transformar i millorar diversos espais de la biblioteca, adaptant-los a les necessitats actuals dels usuaris. La Biblioteca Miramar obrirà les seves portes aquest dimecres 5 de juny a partir de les 15 h.

Una de les intervencions més destacades ha estat la renovació de la zona infantil. Aquest espai s’ha transformat en una àrea més atractiva, funcional i lúdica. S’ha intercanviat de lloc amb la zona d’adults, resolent així una cantonada desaprofitada existent. La intervenció ha inclòs la fabricació de prestatgeries a les tres parets de la cantonada, l’adequació d’instal·lacions com enllumenat, endolls i interruptors, i la creació de 14 cubs mòbils de diverses dimensions (80×80 cm) per a seure, utilitzar com a tauletes o guardar coixins i altres materials. A més, s’ha creat un gran arbre decoratiu que també funciona com a expositor de llibres i revistes, i s’ha habilitat un seient per a conta contes o reunions.

Connexió als dispositius mòbils

Pel que fa a l’espai informàtic, aquest ha estat equipat amb taules electrificades que permeten als usuaris connectar-se amb els seus dispositius per treballar. Concretament, s’han substituït les cinc taules individuals per quatre taules electrificades dobles, amb capacitat per als tres ordinadors fixes i la impressora, i quatre llocs de treball addicionals per a portàtils.

Amb el suport addicional de l’Ajuntament, fora del pressupost dels projectes participatius, també s’ha renovat l’espai expositiu, oferint així un entorn més adequat per a les activitats culturals i exposicions que es realitzen a la biblioteca.

 

 

Comparteix aquest article