La Cala Vienesos – Platja dels Penyals guardonada amb una Bandera Blava

La Cala Vienesos – Platja dels Penyals guardonada amb una Bandera Blava

Cala Vienesos – Platja dels Penyals obté la Bandera Blava

Mont-roig del Camp iniciarà la temporada turística amb una nova Bandera Blava. La Cala Vienesos – Platja dels Penyals ha estat guardonada amb aquest distintiu que atorga anualment l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). Es tracta d’una certificació que valora i premia les condicions higièniques, de seguretat, d’accés lliure, d’atenció a persones amb discapacitat i l’oferta complementària d’aquests espais. Amb aquesta nova incorporació el municipi tindrà un total de 4 platges de Bandera Blava:

— Platja de la Pixerota

— Platja Cristall

—Platja de la Casa dels Lladres

—Cala Vienesos – Platja dels Penyals

La Bandera Blava de Cala Vienesos – Platja dels Penyals és la única que guanya al litoral de Tarragona en relació al 2017. En total la costa de la demarcació passarà a tenir un total de 43 platges amb aquest reconeixement.

L’obtenció de les Banderes Blaves és el resultat de l’esforç i el treball dut a terme per tal de millorar-ne l’accessibilitat, la qualitat i dotar-les de serveis. Un esforç a través del qual s’ha aconseguit augmentar el nombre de platges certificades, l’any passat amb la Platja de la Casa dels Lladres i enguany amb la Cala Vienesos- Platja dels Penyals.

Bandera Ecoplayas a l’Estany Gelat

A més de les 4 Banderes Blaves, el litoral del municipi comptarà també amb una Bandera Ecoplayas que onejarà per segon any consecutiu a l’Estany Gelat. En aquest cas està atorgada per l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (ATEGRUS). Aquest distintiu valora aspectes com la qualitat de les aigües i l’arena, la neteja, el disseny paisatgístic, la funcionalitat dels equipaments o la separació física i visual del tràfic.

Comparteix aquest article