La Crema Torrons 2020 de Miami Platja bat el rècord d’inscrits i d’arribats a la cursa

La Crema Torrons 2020 de Miami Platja bat el rècord d’inscrits i d’arribats a la cursa

  • En aquesta edició la cursa ha  continuat tenint caràcter solidari.  Els diners recaptats es destinaran a l’Associació “Muévete por los que no pueden”.

Rècord d’inscrits i arribats a la cursa solidària Crema Torrons de Miami Platja, una competició organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp  i per primera vegada conjuntament amb La Sansi i Runner’s Balaguer. Les diferents curses s’han disputat aquest diumenge en una matinal amb bona temperatura i molt bon ambient. Durant la jornada s’han fet les curses de 5 i 10 quilòmetres, a més de les tres competicions infantils. Finalment, la jornada ha comptat amb una participació de més de 500 inscrits/es i un 47% més d’arribats que l’edició anterior. En aquesta edició la cursa continua tenint caràcter solidari i els diners recaptats es destinaran a l’Associació “Muévete por los que no pueden”, destinada a donar  a conèixer i lluitar contra les malalties anomenades rares.

En la distància curta, la de 5 quilòmetres, la victòria en categoria masculina, ha estat per l’atleta local Pol Vilà, de l’Escola d’Atletisme de Mont-roig del Camp, que ha parat el cronòmetre en 16’57”, sent acompanyat en el podi per Gerard Tarragó 17’11” i el marroquí Aissa Ouchbad, segon i tercer, respectivament. En noies, Patricia Amador, ha signat un triomf amb 20’18” segona Núria Ramos i Elena Guijo en tercera posició.

Pel que fa a la prova de 10 quilòmetres el guanyador ha estat el marroquí Yassine Ouhdadi, amb 31’56”, un resultat que ha estat el rècord de totes les curses disputades fins ara. En segona posició ha quedat Ali Fathi amb el mateix temps del guanyador i el i tercer lloc ha estat pel també marroquí Azziz El Jihaoui amb 32’28”. En categoria femenina, victòria per l’anglesa Katherine Chaplin amb 39’15”.

Més informació, fotografies, vídeos i classificacions a www.crematorrons.com

Classificacions

https://www.lasansi.com/ca/crematorrons/classificacions154

Comparteix aquest article