La cursa popular i solidària Crema Torrons de Miami Platja servirà per tancar els actes nadalencs al municipi

La cursa popular i solidària Crema Torrons de Miami Platja servirà per tancar els actes nadalencs al municipi

  • Crema Torrons 2023

    Ja estan obertes les inscripcions per una cursa amb dos recorreguts de 5 i 10 quilòmetres i també curses de promoció per a nens  i nenes fins a 12 anys

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, organitzarà el pròxim diumenge dia 8 de gener la clàssica cursa de la Crema Torrons, una competició que dona per finalitzades les festes de Nadal al municipi i serveix per donar el tret de sortida de les curses populars de l’any 2023 a les nostres comarques. De nou, la cursa serà solidària, ja que una part de la recaptació es destinarà a la Creu Roja.

Com cada any, la cursa tindrà dos recorreguts, un de 5 km i l’altre de 10 km per la zona pròxima al litoral de Miami Platja.  Una vegada finalitzades aquestes curses, es faran, com és habitual, les curses de promoció per a nens i nenes de 0 a 12 anys.

La sortida de la cursa serà des de la pèrgola de Platja Cristall a les 10.30 h del matí. El mateix dia de la cursa, des de les 8.15 h fins a les 10.15 h es podran recollir els dorsals i els obsequis que ofereix l’organització, entre ells una samarreta tècnica commemorativa. La recollida de dorsals serà a les instal·lacions del Club de Mar, situades a 100 metres del punt d’arribada i sortida de la competició.

Les inscripcions ja estan obertes a:

https://webtretzesports.wixsite.com/crematorrons

Informació general

DIA DE LA PROVA: 8 de gener de 2023

Horari de sortida:  10:30 hores del matí

Lloc: Pèrgola Platja Cristall – Pèrgola

Ubicació:  https://goo.gl/maps/HoYnBSWVfCeozWVb7

Recollida de dorsals i obsequis

Diumenge dia 8: Des de les 08.15 fins les 10.15 a les instal·lacions del Club de Mar

Situat a uns 100 metres de la sortida i arribada de la cursa

Ubicació:  Club de Mar

 

 

 

Comparteix aquest article