La deixalleria de Mont-roig tanca de forma permanent a partir d’aquest dijous

La deixalleria de Mont-roig tanca de forma permanent a partir d’aquest dijous

  • Per aquest motiu ja s’ha ampliat la capacitat de la deixalleria de Miami Platja a l’espera de la futura deixalleria a Mont-roig

    Deixalleria de Miami Platja.

A partir d’aquest dijous 14 de març, la deixalleria de Mont-roig romandrà tancada permanentment, com a conseqüència de la compra-venda dels terrenys de Comellarets per part de l’empresa coreana Lotte Energy Materials.

Per compensar aquest tancament, s’ha ampliat la capacitat de la deixalleria de Miami Platja per poder rebre els residus que fins ara es gestionaven a Mont-roig. Recordem que l’horari d’obertura d’aquesta deixalleria és de dimarts a dissabte, de 9h a 14h i de 16h a 18h.

A més, l’Ajuntament reforçarà el servei de recollida de voluminosos porta a porta per als habitatges de la zona afectada per la tancada de la deixalleria de Mont-roig. Es pot  sol·licitar aquest servei trucant al telèfon 607 15 92 43.

En els propers dies, l’Ajuntament informarà sobre la nova ubicació provisional del centre de recepció i transferència de residus, que estarà situat al nucli de Mont-roig, així com de l’horari i els tipus de residus que s’hi podran dipositar.

Paral·lelament, s’està treballant en el projecte definitiu per a la futura deixalleria de Mont-roig. L’Ajuntament demana disculpes per les molèsties que aquesta situació pugui ocasionar en la ciutadania

 

Comparteix aquest article