La desena edició de l’Accents torna a Mont-roig i a Miami Platja amb les actuacions d’Esther i el flamenc de Miranda Fernández i Marina Paje

La desena edició de l’Accents torna a Mont-roig i a Miami Platja amb les actuacions d’Esther i el flamenc de Miranda Fernández i Marina Paje

  • Presentació de l’Accents a l’Estació Enològica de Reus.

    El concert de la cantautora de Vinaròs serà a la plaça Mossèn Gaieta Ivern el 22 d’octubre i l’actuació de flamenc contemporani serà el dia 11 de novembre al Polivalent de Miami Platja.

El Festival Accents torna a Mont-roig del Camp amb una doble actuació que servirà per celebrar el seu 10è aniversari, en concret amb les actuacions d’Esther i el duet Miranda Fernández i Marina Paje. El concert de la cantautora de Vinaròs serà a la plaça Mossèn Gaietà Ivern el 22 d’octubre a les 13h  i el concert de flamenc contemporani serà el dia 11 de novembre al Polivalent de Miami Platja a les 19h. Les dues actuacions seran amb entrada gratuïta i també tindran un vermut per a tots els assistents. Ahir el Festival Accents es va presentar a l’Estació Enològica de Reus amb un acte que va comptar amb la presència de la regidora Marimar Urisel, que va acompanyar la resta d’autoritats del territori, ja que a l’Accents hi participen 9 municipis del Baix Camp i el Tarragonès.

Esther (Vinaròs, 1998) va aprendre a cantar a l’hora que aprenia a parlar. Als quatre anys va començar amb les classes de música i, des d’aleshores, no ha deixat d’aprendre i de regalar la dolçor de la seva veu a tots aquells que hem tingut l’oportunitat d’escoltar-la. Amb una veu pròpia, íntima i brillant que la diferencien de la resta, Esther és capaç de transportar l’espectador a través de les seves composicions. El desembre de 2022, i després d’uns 60 concerts a l’esquena en un any i mig, Esther va presentar el seu primer llarga durada Les cartes que mai vaig cremar. Un disc que és un cant a una joventut incandescent, i les històries que ha viscut, que no han tingut un punt final.

La cantaora i compositora Miranda Fernández i la ballarina Marina Paje s’han unit des de fa un temps per crear una un duo tendre i entremaliat a parts iguals. Es tracta d’un viatge entre la melodia flamenca i el ball contemporani. El seu repertori inclou composicions pròpies de la Miranda Fernández, que seran les que s’escoltaran a Miami Platja el dia 11 de novembre. La performance adquireix un to clàssic i esbojarrat per parts iguals. Una explosió rítmica i melòdica!

Programa sencert del Festival Accents 2023 en aquest enllaç.

 

 

Comparteix aquest article