La Festa de l’Oli Nou de Mont-roig se celebrarà el diumenge 5 de novembre al Parc Maria Martori

La Festa de l’Oli Nou de Mont-roig se celebrarà el diumenge 5 de novembre al Parc Maria Martori

  • Imatge d’arxiu de la Festa de l’Oli de Mont-roig

    De les 9 a les 13 h es podrà participar en el tradicional esmorzar popular i es podrà comprar l’oli de quatre productors del municipi. Enguany es manté el concurs d’allioli

La pròxima edició de la Festa de l’Oli Nou de Mont-roig se celebrarà el diumenge 5 de novembre de les nou del matí a la una del migdia al Parc Maria Martori de Mont-roig, tot i que es traslladarà al Poliesportiu Municipal en cas de mal temps. Enguany es manté la novetat de l’any passat, un concurs d’allioli dins les tradicionals activitats complementàries que s’organitzen durant aquesta jornada que permetrà adquirir l’oli nou elaborat per 4 productors del municipi: Molí del Baix Camp, Olis Solé, Oli Tasta’m i Oli Tambaler.

La jornada començarà amb el tradicional esmorzar popular a càrrec del Bar Plaça, tindrà un preu de 5 € i inclou llesca de pa, llonganissa, cansalada viada i beguda. També hi haurà l’actuació musical de Maria Jacobs Duet i altres activitats festives durant el matí.

Per participar en el  concurs d’allioli cal apuntar-se abans del dia 3 de novembre de 2023, omplint la butlleta d’inscripció que hi ha a les OMAC de Mont-roig i de Miami Platja i a l’oficina de L’Espai.

Els participants hauran de portar el seu propi morter, mà de morter i altres estris que consideri necessaris per poder elaborar l’allioli manualment “in situ” el dia del concurs amb el material que els facilitarà l’organització. D’entre tots els participants, el jurat tastarà i seleccionarà el millor allioli. La decisió del jurat, format per membres de diverses entitats i associacions del municipi i per productors locals d’oli d’oliva es donarà a conèixer el mateix dia del concurs. El guanyador/a del concurs rebrà de premi un lot d’oli d’oliva per tot l’any.

Sorteig d’un lot d’oli per tot l’any

Durant la jornada també hi haurà un sorteig d’un lot d’oli per tot l’any entre els assistents a la festa. Es podrà obtenir la butlleta de participació en comprar oli nou o amb el tiquet de l’esmorzar.

Descarrega’t el formulari d’inscripció pel Concurs Allioli 2023

Normativa Concurs Allioli 2023

Comparteix aquest article