La Festa Major de Sant Miquel de Mont-roig oferirà una trentena d’actes per a tots els públics

La Festa Major de Sant Miquel de Mont-roig oferirà una trentena d’actes per a tots els públics

  • Destaca el concert jove amb les actuacions de Smoking Souls, Pupil·les i Itaca Band, l’espectacle familiar tribut musical al Rei Lleó o l’actuació de l’Orquestra Internacional Maravella, a més dels actes tradicionals i de les entitats locals

Cartell Festa Major Sant Miquel 2022

Tot a punt per a la celebració de la Festa Major de Sant Miquel de Mont-roig que tindrà lloc del 28 de setembre al 2 d’octubre. En total són una trentena  d’actes organitzats per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i per les entitats culturals, festives i esportives del municipi.

Tot i que s’han programat alguns actes previs, les festes començaran oficialment el dimecres 28 d’octubre amb el pregó a càrrec de Glòria Savall Solé, una mont-rogenca molt vinculada amb el teixit associatiu local. Aquest acte tindrà lloc a Parc Maria Martori a partir de les 20 h i comptarà posteriorment amb l’actuació del duet Tina & Joe i el  repartiment de coca i cava.

El programa festiu incorpora també espectacles per a tots els públics; joves, adults i públic familiar. Destaca el concert jove del dissabte 1 d’octubre que comptarà amb tres formacions musicals de primer nivell dels Països Catalans, com són Smoking Souls, Pupil·les i Itaca Band, que actuaran a la Carpa de les Festes (ubicada entre el camp de futbol municipal i l’institut) amb entrades anticipades a 10 euros a la web www.bandarragroup.com. Pel públic familiar també hi haurà espectacles, en aquest cas el tribut musical al Rei Lleó De Simba a Kiara que es podrà veure a la Carpa de les festes la tarda del diumenge 2 d’octubre a les 18.30 h. Cal fer reserva d’entrada gratuïta a la web www.entrapolis.com.

Com sempre hi haurà música d’orquestra amb la presència de la reconeguda Orquestra Internacional Maravella, que oferirà el divendres 30 de setembre un concert a les 20 h i un ball a partir de mitjanit. De la resta del programa de festes destaquen els actes populars i tradicionals. D’aquesta manera, Sant Miquel acollirà una nova tirada de bitlles, la ballada de gegants o el Ball de Dames i Vells, una obra de teatre de carrer a càrrec del grup de teatre els Xuts i l’acompanyament musical de la Kobla d’en Taudell que oferirà una visió satírica de la vida al poble a través de versots. Aquest ball parlat es podrà veure el dissabte 1 d’octubre entre les sis i les vuit en diversos emplaçaments de Mont-roig i el 2 d’octubre a les 12 del matí a l’antiga presó. Un altre dels actes destacats serà la representació del Ball de Coques, un ball popular tradicional que es va recuperar fa 30 anys i que es podrà veure el diumenge 2 d’octubre a la Plaça Mossèn Gaietà Ivern; on també es durà a terme, tant dissabte com diumenge, el tradicional Mercat de Sant Miquel.

La festa major es completa amb diverses actuacions musicals en directe, una musclada, una zona de food trucks a la carpa de les festes, un matí familiar amb inflables, un taller de capgrossos, la projecció de la pel·lícula Alcarràs, o un espectacle d’acrobàcies entre d’altres activitats que es poden consultar al programa.

Sorteig a les xarxes socials

Aquest any, a més, tothom que publiqui fotografies dels actes de les festes a les diferents xarxes socials amb l’etiqueta #StMiquelMontroig22; entrarà al sorteig d’obsequis de diferents establiments i comerços.

Comparteix aquest article