La Fira de Vi de Miami Platja estrena nova ubicació, la plaça del Cinquantenari

La Fira de Vi de Miami Platja estrena nova ubicació, la plaça del Cinquantenari

  • Se celebrarà del 22 de març al 24 de març amb la presència de 16 cellers de les DO’s del territori i servirà per donar la benvinguda a les vacances de Setmana Santa

La quartat edició de la Fira del Vi de Miami Platja començarà aquest divendres 22 de març i s’allargarà fins al diumenge 24 de març. Es tracta d’un esdeveniment per gaudir-lo amb família, amb parella o amics, que oferirà els vins de setze cellers de  les denominacions d’origen de les comarques de Tarragona i també un seguit d’activitats ben diverses: tasts de vins, un espai gastronòmic, actuacions musicals amb artistes i grups de renom, una zona chill out i activitats infantils. Els més petits i petites tindran el seu espai a la Fira del Vi on podran gaudir d’inflables i un circuit de karts. Enguany, però, la principal novetat de la Fira del Vi de Miami Platja és la nova ubicació, la Plaça del Cinquantenari, a tocar de l’Avinguda Barcelona.

L’horari de la Fira del Vi de Miami Platja serà el divendres 23 de març de 18 a 23 h, el dissabte de les 11 h a les 23 de forma ininterrompuda i el diumenge tancarà una hora abans, a les 22 h. Per tal de poder tastar els vins, caldrà adquirir un pack que, per 10 euros, ofereix 5 tasts, una copa i un porta copes.  També es poden adquirir packs de dos tastos per quatre euros i una copa i un porta copes per quatre euros fins a exhaurir les existències. El pagament es podrà fer a l’estand de l’organització amb targeta o en efectiu.

Aquesta quarta edició de la Fira del Vi de Miami Platja servirà per donar el tret de sortida a la Setmana Santa i s’espera que tingui de nou una bona acollida per part del públic local, dels turistes que passen uns dies a la localitat o de persones d’altres poblacions que es desplacen a Miami Platja per gaudir del seu entorn.

Activitats complementàries

Entre les activitats complementàries hi trobem una actuació de música electrònica amb el celo elèctric de Didacellist, una sessió de dj amb John C. Burris, les actuacions de Mint Valley i Radio Reggae i les wine sessions amb Lola Van Dj Truc.  Està previst també dos tastos de vins de cinc cooperatives (Cornudella de Montsant, Falset, Masroig, Gratallops i Capçanes) a càrrec de The Wine Truck. El preu d’aquests tasts, que es faran el dissabte a les 18.30 h i el diumenge a les 12.30h és de 12 euros i s’ha d’adquirir prèviament a www.entrapolis.com.

Per la seva part, l’espai gastronòmic de la Fira del Vi de Miami Platja estarà integrat per les propostes dels establiments Papaya, Plats & Co, el Casal de Sant Jaume i La Surfera.

Descarrega’t el programa complet de la fira en aquest enllaç. 

Comparteix aquest article