La Fira del Vi de Miami Platja comptarà amb 15 cellers de les DO’s del territori i nova ubicació: la plaça Girona

La Fira del Vi de Miami Platja comptarà amb 15 cellers de les DO’s del territori i nova ubicació: la plaça Girona

  • Fira del Vi de Miami Platja.

    Tindrà lloc els dies 9 i 10 d’abril i com a novetat comptarà amb un espai gastronòmic amb tres establiments del municipi

Descarrega’t el programa complet en aquest enllaç

Miami Platja recupera la Fira del Vi el proper cap de setmana, tot just per donar el tret de sortida a les vacances de Setmana Santa i aprofitant l’arribada dels primers turistes de la temporada. En concret, la Fira del Vi tindrà lloc els dies 9 i 10 d’abril amb la presència de 15 cellers de les Denominacions d’Origen de la zona (DOQ Priorat, DO Montsant, DO  Terra Alta i DO Tarragona). La principal novetat d’aquesta edició és que s’ha canviat la ubicació i ara l’espai escollit és la plaça Girona, a prop de l’avinguda Barcelona i de les cales de Miami Platja. D’aquesta manera s’evita tallar carrers i les principals vies d’accés a l’avinguda Barcelona.

Les altres novetats importants d’aquesta  edició és que la fira estrena enguany un espai gastronòmic amb la participació de tres establiments de restauració del municipi. Aquests establiments oferiran degustacions gastronòmiques durant els dos dies de la fira per acompanyar els vins que se serviran. En concret aquest servei anirà a càrrec d’El Pati de la granota, Plats & Co i La llotja by Camping Miramar. A més, i com a activitats paral·leles, hi haurà un tast de 4 vins oferts per The Wine Truck, que s’haurà de reservar prèviament de forma online a www.entrapolis.com al preu de 5 euros, ja que l’aforament és limitat. En aquest tast especial es presentaran 4 dels vins seleccionats entre els expositors de la Fira.

Els cellers que participaran en la Fira del Vi de Miami Platja són: Acapella, Biopaumerà, Molí de Rué, Cal Pucolla, Aixalà i Alcait, Alimara, Balart, Cesca Vicent, Cooperativa de Gandesa, Maset, Essència de Lluna, Titella, Rialla, Priorat B&D Lab i The Wine Truck.

Per tal de dinamitzar i també publicitar l’esdeveniment, Mont-roig Miami Turisme ha organitzat 2 sortejos a Instagram de 6 ampolles de vi premium, 10 tiquets de degustació de vi i 2 tastos de vins per a dues persones.

Horaris i tiquets

La Fira del Vi de Miami Platja obrirà les portes el dissabte 9 d’abril d’11 a 14 h i continuarà a la tarda de 17 a 21h. El diumenge 10 d’abril repetirà l’horari, però avançarà una hora el tancament, ja que s’acabarà a les vuit del vespre.

El preu del tiquet, que inclou 5 tastos de vins, és de 10 euros i incorpora copa i portacopes fins a esgotar les existències. Es podran adquirir els tiquets de degustació durant els dies de la Fira del Vi i es podrà pagar en efectiu o targeta. També es podrà adquirir una copa de vidre extra per 2 euros.

Paral·lelament, durant la fira i per tal de dinamitzar l’espai hi haurà activitats infantils com són pintacares i inflables i també concerts amb els grups Sardina’s Golden Rule, Peper & Soul i sessions de deejays.

Més detalls del programa a: https://www.mont-roigmiami.cat/fira-del-vi/

 

 

 

Comparteix aquest article