La Gala de l’Esport reconeixerà els mèrits dels darrers quatre anys dels i les esportistes i clubs locals

La Gala de l’Esport reconeixerà els mèrits dels darrers quatre anys dels i les esportistes i clubs locals

  • L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recupera aquesta festa el diumenge 26 de març en la qual s’espera la participació d’una vintena d’entitats esportives i 300 esportistes del municipi

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit recuperar la Gala de l’Esport que tindrà lloc el diumenge 26 de març al Poliesportiu de Mont-roig. Aquesta gala va néixer amb la intenció de reconèixer l’esforç, la dedicació i els mèrits i els èxits assolits per una vintena d’entitats esportives i per prop de 300 esportistes del municipi. Aquesta serà la tercera edició de la gala que es va haver de suspendre l’any 2020 tot just per l’arribada de la Covid. Ara, per sort, la situació està plenament normalitzada i per aquest motiu, l’Ajuntament ha volgut recuperar aquesta festa amb la intenció de retre un homenatge a l’esport local i als seus protagonistes pels mèrits aconseguits en els últims quatre anys, del 2019 al 2022, ja siguin premis, ascensos, campionats, etc.

Els organitzadors esperen poder comptar amb la presència de representants de la vintena de  clubs del municipi que practiquen esport de competició per tal de fomentar la unió i el coneixement i l’enteniment entre tots. A més a més, hi haurà un reconeixement especial a quatre noves entitats esportives que han aparegut en els últims anys. Així mateix, l’Ajuntament reconeixerà a prop de 200 esportistes que practiquen l’esport d’equip, també als 90 esportistes que competeixen en esports individuals i a una quinzena d’esportistes del municipi que practiquen l’esport en clubs d’altres localitats. Des de l’Ajuntament també es lliuraran diverses mencions especials, els premis a la trajectòria, que pretenen reconèixer a aquelles persones que d’alguna manera són o han sigut una part important dels clubs o associacions (expresidents, exjugadors, persones que ja no hi són, etc.), i que per trajectòria esportiva, professional o per altres motius, mereixen aquest reconeixement especial.  Aquestes mencions es lliuren a partir de les propostes enviades pels mateixos clubs del municipi.

Durant la gala, que començarà a les sis de la tarda, també s’estrenarà com cada edició un vídeo relacionat amb la temàtica de l’esport local.

Comparteix aquest article