La II Gala de l’Esport entrega 45 trofeus a equips i esportistes del municipi pels mèrits aconseguits durant la temporada 2018

La II Gala de l’Esport entrega 45 trofeus a equips i esportistes del municipi pels mèrits aconseguits durant la temporada 2018

  • La trobada també va reconèixer l’esforç dels 25 clubs i entitats locals que dia rere dia fomenten l’esport a Mont-roig i a Miami Platja
  • La vetllada va comptar amb moments emotius com la projecció d’un vídeo d’homenatge a familiars i amics dels esportistes i les mencions especials a persones vinculades amb l’esport

El poliesportiu de Miami Platja es va omplir de gom a gom

La segona edició de la Gala de l’Esport de Mont-roig i Miami Platja, que va tenir lloc aquest diumenge al poliesportiu de Miami Platja, va posar de manifest els fets rellevants de l’esport local de la darrera temporada. Després que l’any passat es va fer un reconeixement general a tots els esportistes i es va donar a conèixer la riquesa de disciplines esportives del municipi, en aquesta ocasió la gala va agafar un nou format en què es van reconèixer els títols aconseguits, així com altres aspectes importants que han marcat el 2018 en aquest àmbit.

En total es van entregar 45 trofeus als mèrits esportius de la temporada. Equips i esportistes individuals del municipi que han aconseguit títols, campionats, increments de categoria o que han protagonitzat altres moments importants van anar pujant a l’escenari. Es van entregar 7 trofeus en la categoria d’esports d’equip, 29 a esportistes individuals i 9 a esportistes del municipi que competeixen en clubs d’altres localitats.

La Gala de l’Esport també va reconèixer a les 25 entitats locals que dia rere dia treballen pel foment de l’esport a Mont-roig i a Miami Platja. Sense elles, tots els mèrits, anteriorment reconeguts, dels esportistes i equips, així com tota la riquesa esportiva del municipi, no seria possible.

La vetllada va tenir dos moments ben emotius. Un d’ells va ser la projecció d’un vídeo d’homenatge als familiars i amics dels esportistes. L’audiovisual comptava amb escenes de totes aquelles persones que donen suport als esportistes, que els ajuden a seguir avançant, a millorar i a créixer. Un vídeo que ja s’ha publicat a les xarxes socials de l’Ajuntament i a través del qual s’anima als esportistes a compartir-lo i a dedicar-lo amb l’etiqueta #GràciesPerSerHi.

Ja a la recta final de la gala va arribar la segona sorpresa de la nit, les mencions especials. En aquest moment es va mirar enrere per recordar persones que ens han deixat o per reconèixer la implicació, la dedicació o la constància d’algunes persones vinculades molt especialment amb l’esport. Per fer aquesta secció es va comptar amb les propostes de les mateixes entitats locals i els tècnics de l’Àrea d’Esports.

L’alcalde Fran Morancho i el regidor d’Esports Ángel Redondo també van dirigir unes paraules als assistents en què van destacar l’esforç dels esportistes, el compromís de l’Ajuntament amb l’esport, la bona salut de l’esport local i la tasca de les persones que es troben al darrere d’un èxit esportiu, un dels missatges de la gala d’ahir.

La II Gala de l’Esport va estar organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i va comptar amb els patrocinadors Costa Magazine,  Naturetime i  Vivers Gassó.

Podeu veure en aquest enllaç totes les fotografies de la Gala de l’Esport 2019

Comparteix aquest article