La Junta Local de Seguretat desmenteix que Mont-roig del Camp sigui un municipi insegur

La Junta Local de Seguretat desmenteix que Mont-roig del Camp sigui un municipi insegur

  • Els delictes contra el patrimoni presenten una caiguda interanual del 7,32% i els robatoris amb força a domicilis un descens del 6,67%

La Junta Local de Seguretat, que ha celebrat la seva reunió anual  aquesta setmana, ha desmentit les afirmacions publicades per diversos mitjans de comunicació sobre la inseguretat del municipi. La reunió va comptar amb la presència dels comandaments dels Mossos d’Esquadra, Policia Local, Guardia Civil i Policia Nacional, així com amb la participació extraordinària dels portaveus dels grups municipals del PSC, IMM, Ara – Verds x+, FIC i no adscrits. Aquesta Junta es va obrir excepcionalment a tots els portaveus dels grups municipals per tal de poder donar compte de les dades reals procedents de fonts policials relacionades amb la seguretat al municipi.

En aquest sentit, Mossos d’Esquadra va informar que la mitjana de delictes contra el patrimoni a Mont-roig del Camp no és superior a la mitjana de la regió policial del Camp de Tarragona. A més, va desmentir de forma rotunda les afirmacions de l’informe de la patronal de les empreses asseguradores UNESPA, on s’afirmava que la probabilitat de patir un robatori a la llar a Mont-roig del Camp era un 72,47% més elevada que a la resta de municipis de la zona.

Pel que fa a xifres, en el decurs de la reunió, es va constatar la bona evolució dels delictes contra el patrimoni al municipi de Mont-roig del Camp, amb una caiguda interanual del 7,32%. Concretament, en aquest capítol, els robatoris amb força de domicilis, presenten un descens interanual del 6,67%.

Per altra banda, la Junta Local de Seguretat va servir per a constatar, entre d’altres matèries, l’excel·lent nivell de col·laboració entre els diversos cossos policials que despleguen la seva activitat al terme municipal, la reducció global dels fets delictius a Mont-roig del Camp, amb una caiguda total interanual del 4,85% i l’elevada efectivitat de la Policia Local, doncs ha estat responsable del 47,87% de les detencions realitzades al terme municipal, en el darrer any.

Comparteix aquest article