La música i la festa protagonitzen la programació de Sant Jaume

La música i la festa protagonitzen la programació de Sant Jaume

  • Del 20 al 28 de juliol Miami Platja acollirà una setantena de propostes per a tots els públics
  • La festa de la nacional 340, amb 4 trams i ambients diferents tornarà a ser un dels actes principals

Imatge del cartell de Sant Jaume 2018

Més música i festa que mai a les festes de Sant Jaume, que es celebraran a Miami Platja del 20 al 28 de juliol. La programació, que inclou una setantena d’actes per a tots els públics, incrementa l’oferta per als joves amb propostes musicals i festives que permetin fidelitzar la seva participació. Així, al ja esperat Mar Musik, festival de música electrònica que tancarà les festes els dies 27 i 28 de juliol a la platja de la Punta del Riu, enguany amb dj’s internacionals, s’hi suma el Show Menéalo on tour, el dissabte 21, el Sunday night, diumenge 22, la White Party, el dimecres 24 o el festival Splashlight, una proposta juvenil i familiar, amb fins benèfics, que encetarà el programa de festes i que omplirà la plaça del Cinquantenari de tobogans aquàtics amb neó, activitats esportives, dj’s, cantants, ballarins i showmans.

Festa de la Nacional 340 de l’edició 2017

La Festa de la Nacional 340

Tot i això, la proposta estrella tornarà a ser la Festa de la Nacional 340 que, per tercer any consecutiu, aglutinarà fins a 25 activitats en un sol dia a l’avinguda de Barcelona. El pròxim dissabte 21 de juliol, el vial principal es tornarà a tallar al trànsit per acollir una de les jornades més multitudinàries i populars de les festes. Enguany, a causa de les obres de millora de prop d’un quilòmetre d’aquesta avinguda, la festa es concentrarà entre la plaça de Tarragona i l’avinguda Maria Cristina.

Com és habitual la nacional es tornarà a dividir en 4 trams, per tal que el veïnat, però també visitants, puguin gaudir d’exhibicions de ball, inflables, espectacles musicals, batucades, animació infantil i festa de l’escuma, entre d’altres. A més, al costat del photocall ubicat a la plaça de Tarragona hi haurà com a novetat el racó chill out, per qui necessiti descansar entre activitat i activitat!

Altres activitats destacades i novetats

El programa consolida els 9 dies d’activitats que ja es van ampliar l’any passat i el gran nombre de propostes festives. Pels més petits, la diversió està assegurada amb un tobogan aquàtic de 75 metres, la festa de l’escuma de colors i inflables d’aigua o el musical infantil “Mundo fantasia”.  Una altra de les novetats d’aquesta edició és que els firaires estaran ubicats al carrer Mallorca direcció Pista d’Estiu.

D’entre les propostes familiars destaquen l’espectacle “Cirkifoc”, les havaneres o el castell de focs artificials i pel públic adult l’orquestra Centauro o les tradicionals vaquetes, enguany amb l’animació de Suquet Calero els dos dies. No hi falten tampoc les activitats esportives com el torneig de vòlei platja, de ping pong i futbolí i de futbol platja, així com la tirada local al Camp de Tir o la tirada de bitlles.

Tot plegat en unes festes que s’iniciaran aquest divendres 20 de juliol amb el pregó, aquest any a càrrec de l’esportista local del Club de Rítmica de Miami Platja, Laura Ortiz. Un pregó que enguany com a novetat estarà precedit per la primera part del concert de festa major de l’orquestra Atalaia.

Concurs d’Instagram i Facebook

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a organitzar el concurs d’Instagram i Facebook a través del qual convida a tothom a fer fotografies de les Festes de Sant Jaume i/o de la Festa de la Nacional 340 i a utilitzar les etiquetes #StJaumeMiami18, #FestaN340 i #N340photocall. Les fotografies més divertides, originals i representatives de les festes podran guanyar diversos premis com estades de dues nits i àpats per a dues persones a establiments del municipi.

Bases Concurs Instagram i Facebook Sant Jaume 2018

Patrocinadors i col·laboradors

Els patrocinadors i col·laboradors són una peça clau de les Festes de Sant Jaume. Gràcies al patrocinador oficial Esclat – Bonpreu i al suport de La Torre del Sol, Els Prats Village, Osopolo, Sorigué i Splashligjut festival s’ha aconseguit finançar una part important de les festes.

A més, cal mencionar les empreses i entitats locals que també han fet un esforç per col·laborar amb el seu treball o productes amb la Festa. Es tracta d’ Aluminis Miami, Arenda Costa Dorada, Associació Amics del Country, Associació Balls Line Dance and Country Mont-roig – Miami, Associació de Bitlles de Miami Platja, Associació Lluna Roja, Associació Mitjanit, Associació Nuevos Aires de Miami, Auda Jardinería, Bar El Maño, Bodega Prim, Calma Playa Cristal, Càmping Miramar, Càmping Playa Mont-roig, Caprabo, Cesc Martín Arquitecte, Chiringuito Mambo, Club de Rítmica de Miami Platja, Construcciones B. Ortega S.L, Coro Rociero Arena del Camino, Coro Rociero Arena del Mar, Electroquintas, S.L, Ferreteria Arteka, Ferreteria El Almacén, Ferreteria Miami, Grup de Sevillanas “Punto y Aparte”, Hotel Termes Montbrió, Nacho Lascasas Más & Más Servicios Audiovisuales, Miami F.C, Pasadera Casablanca, Pierre & Vacances, Pirotecnia Tomàs S.L, Port Aventura World, Prodeltamar S.L, Restaurante Eclipse, Restaurant “Les Vistes” del Club Bonmont Terres Noves, Tejero Construcció i Interiors, Uniart, Vermuts Miró, Vivers Gassó S.L i Yeguada Nieto.

Consulta la programació completa a:

Programa Festes Sant Jaume 2018

Comparteix aquest article