La nova edició de l’Espai Entrevistes buscarà persones candidates per a més de 60 llocs de treball

La nova edició de l’Espai Entrevistes buscarà persones candidates per a més de 60 llocs de treball

  • Deu empreses locals que estan en procés de selecció de personal entrevistaran a persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal en sessions exprés per trobar feina
  • La quarta edició d’aquesta iniciativa tindrà lloc el 9 de març al Centre Polivalent de Miami Platja

La pròxima edició de l’Espai Entrevistes tindrà lloc el dilluns 9 de març al Centre Polivalent de Miami Platja i comptarà amb la participació de 10 empreses locals. Es tracta d’Edèn Jardí, Grupo Limonero, Hotel 4R Meridià Mar, Càmping Playa y Fiesta, Pierre et Vacances Village Club Bonavista de Bonmont, Càmping Miramar, Eclipse Playa Cristal, Brisasol, Aunar i Xiringuito del PEP. En aquesta ocasió es realitzaran entrevistes ràpides per cobrir més de 60 llocs de treball, que estan relacionats amb el sector serveis. Es tracta de personal de cuina i bar, de recepció, d’animació o de jardineria, entre d’altres.

Les entrevistes començaran a les 9 del matí i es faran segons ordre d’arribada dels candidats/es. Per participar-hi cal portar un currículum actualitzat per a cada lloc de treball al qual es vulgui optar. És requisit imprescindible estar inscrit a la Borsa de Treball Municipal. A partir de l’aspirant número 20 de cada oferta no es pot assegurar l’entrevista, però sí que es podrà entregar el currículum a les empreses.

La singularitat de la iniciativa, que té l’objectiu de fomentar l’ocupabilitat al municipi, és que les entrevistes són exprés i tenen una durada màxima de 5 minuts. Tot i això, amb aquestes sessions, les persones que busquen feina tenen l’oportunitat de presentar-se i defensar personalment la seva idoneïtat pel lloc de treball que s’ofereix. D’altra banda, les empreses poden valorar un gran nombre de candidatures de forma ràpida i tenir un primer contacte amb les persones candidates. Posteriorment podran decidir efectuar segones entrevistes en profunditat amb aquelles persones que considerin que s’ajusten als perfils cercats.

Les empreses locals que vulguin participar en futures edicions d’aquesta iniciativa per als seus processos de selecció de personal poden demanar informació al departament d’Impuls Econòmic enviant un correu a promocio@mont-roig.cat, trucant al 977 17 25 27 o bé presencialment a l’oficina de l’Espai (Av. Málaga, 32, Miami Platja).

Ofertes de treball de l’Espai Entrevistes del 9 de març de 2020 en pdf

Comparteix aquest article