La piscina municipal de Mont-roig obrirà del 23 de juny a l’11 de setembre  

La piscina municipal de Mont-roig obrirà del 23 de juny a l’11 de setembre  

Imatge d’arxiu de la piscina municipal de Mont-roig.

  • L’entrada diària tindrà un cost de 2 euros. També hi ha un abonament de temporada al preu de 33’45 euros i descomptes per a famílies nombroses amb un preu de 21’95 euros

La piscina municipal de Mont-roig obrirà les portes el divendres 23 de juny i estarà oberta fins al dia 11 de setembre. El preu diari per accedir a la piscina és de 2 euros. També s’ha establert un abonament de temporada de 33’45 euros i un abonament per família nombrosa de 21’95 euros. Els nens i nenes menors de 4 anys tindran accés gratuït.

L’horari d’obertura de la piscina serà entre el 23 de juny i el 2 de juliol de 10:30 h a 20 h de dilluns a diumenge. Del 3 de juliol fins al 4 de setembre la piscina obrirà de les 13 h a les 20 h de dilluns a divendres, ja que als matins hi tenen lloc les activitats del casal d’estiu i els usuaris d’esports d’aigua. El cap de setmana tornarà l’horari de les 10.30 h a les 20 h. La darrera setmana d’obertura, del 4 de setembre al dia 11 de setembre, l’horari serà de les 10:30 h a les 20 h.

L’accés a la piscina de Mont-roig es farà per la porta habitual de la piscina, ja que ja s’han acabat les obres del casal. Enguany, igual que l’any passat, es pagarà des del primer dia.

Durant l’horari d’obertura de la piscina i també durant les activitats aquàtiques dels casals d’estiu hi haurà un servei de socorrisme a càrrec de l’empresa concessionària.

Comparteix aquest article