La piscina municipal de Mont-roig reobre el dia 21 de juny fins a l’11 de setembre

La piscina municipal de Mont-roig reobre el dia 21 de juny fins a l’11 de setembre

  • Com sempre hi haurà un abonament de temporada i lots d’entrades a preu promocional. També es faran activitats per a totes les edats durant l’estiu

La piscina municipal de Mont-roig tornarà a obrir les seves portes a partir del 21 de juny, tot just un cop finalitza el curs escolar, fins a l’11 de setembre, oferint un espai de refresc i activitats per a la comunitat. L’horari al públic serà de dilluns a divendres de 13 h a 20 h, mentre que dissabtes, diumenges i festius l’horari serà de 10:30h a 20 h. Durant els mesos de juny i setembre, la piscina estarà oberta de 10:30h a 20h cada dia.

A més, entre setmana durant els mesos de juliol i agost, s’oferiran sessions d’aquagym de 9 h a 10:00h i un casal infantil de 10:00h a 13:00h. Els abonaments i lots d’entrades es podran adquirir exclusivament a les instal·lacions del Pavelló municipal en horari d’atenció al públic. Per a obtenir l’abonament de jubilat, caldrà acreditar-se degudament, així com per l’abonament familiar amb llibre de família i per a les famílies monoparentals amb el títol corresponent.

Les entrades de tarda seran disponibles a partir de les 15:30h i es podran adquirir tant a la mateixa piscina com a través de l’aplicació https://www.reservaplay.com. El preu de l’entrada diària a partir de 4 anys és de 5 euros i l’abonament de tot l’estiu val de 40 a 50 euros. L’abonament familiar és de 120 euros i el de família monoparental amb 1 fill de 80 euros.

Comparteix aquest article