La Policia Local de Mont-roig del Camp aconsegueix detenir un home que estava en cerca i captura pels Mossos d’Esquadra

La Policia Local de Mont-roig del Camp aconsegueix detenir un home que estava en cerca i captura pels Mossos d’Esquadra

  • Imatge d’arxiu de la Policia Local de Mont-roig del Camp.

    Estava involucrat en una investigació per un robatori amb violència a l’Alt Camp i era multireincident, ja que acumulava 32 detencions.

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha detingut, aquest dimecres a la nit, un home de 42 anys de nacionalitat espanyola, que estava en ordre de cerca i captura per part dels Mossos d’Esquadra. Se l’acusa d’un robatori amb violència o intimidació a la comarca de l’Alt Camp, motiu pel qual estava buscat per les unitats d’investigació de Valls. Es tracta d’un veí de Miami Platja multireincident, ja que acumula, fins ara, 32 detencions.

La detenció s’ha produït a la una de la matinada, després que la patrulla l’identifiqués entre els ocupants d’un vehicle en un control de trànsit que s’estava efectuant a la rotonda entre l’Avinguda Califòrnia i l’Avinguda Barcelona. La patrulla, que estava fent una comprovació al conductor, es va adonar que  la persona que l’acompanyava podia ser perillosa i podia anar armada, motiu pel qual es va demanar el suport dels Mossos d’Esquadra, mentre s’extremaven les mesures de protecció.  Un cop confirmades les sospites, es va procedir a la detenció, que es va poder fer sense cap incident remarcable.

Es dóna la circumstància que fa uns dies al voltant del CAP de Miami Platja ja s’havia desplegat un dispositiu dels Mossos d’Esquadra amb unitats especials (ARRO) per tal de detenir aquesta persona, tot i que en aquell moment l’operació no va poder fructificar, ja que no la van trobar.

Un cop detingut per part de la Policia Local de Mont-roig del Camp, han estat els Mossos d’Esquadra qui s’han encarregat de custodiar-lo per iniciar els tràmits judicials.

Comparteix aquest article