La Policia Local de Mont-roig del Camp imposa 341 denúncies durant l’estat d’alarma per saltar-se les indicacions de les autoritats

La Policia Local de Mont-roig del Camp imposa 341 denúncies durant l’estat d’alarma per saltar-se les indicacions de les autoritats

  • Aquest dimecres tornaran a posar-se en marxa les mesures de restricció en el tràfic per evitar desplaçaments cap a les segones residències durant el pont del Primer de maig
  • El cos policial apel·la de nou a la responsabilitat i agraeix el comportament exemplar en les sortides dels menors de 14 anys 

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha imposat un total de 341 denúncies des de l’inici de l’estat d’alarma per la crisi sanitària del coronavirus, encara vigent a dia d’avui. Aquestes denúncies s’han imposat, principalment per no fer cas o desobeir les indicacions de les autoritats trencant el confinament de forma injustificada.

La Policia Local ha incrementat el control i la vigilància dels carrers i, a més, també s’ha mantingut alerta en la lluita contra la inseguretat ciutadana. Durant aquestes sis setmanes, els efectius de la Policia Local han detingut 9 persones, sis d’elles per robatoris a l’interior de les segones residències, 2 persones  reclamades per la justícia i una persona per resistència a la policia local. En aquest sentit, la vigilància de les segones residències es considera clau i per aquest motiu demana als veïns i veïnes que col·laborin denunciant si veuen moviments estranys o sospitosos en aquests habitatges.

Durant les setmanes de l’estat d’alarma, la Policia Local ha incrementat també els serveis als veïns i veïnes, sobretot entre la gent gran, amb noves necessitats provocades per la situació de confinament.

Nou operatiu de control de circulació

D’altra banda, la Policia Local posarà en marxa a partir d’aquest dimecres un nou operatiu especial de control de tràfic i de restriccions de mobilitat en alguns carrers i vies que permeten accedir a les segones residències. Aquestes mesures ja es van establir durant la Setmana Santa i ara es tornarà a fer el mateix per evitar desplaçaments injustificats coincidint amb el pont del Primer de Maig.

Aquest operatiu policial es durà a terme també de forma conjunta i en coordinació amb Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i altres policies locals. En el cas del nostre municipi, a més de controls presencials es tornarà a fer ús del dron per identificar possibles vehicles que vulguin esquivar aquests controls.

Els accessos que estaran tallats seran els següents:

– Carretera T-310 km 21, d’accés a la urbanizació Bonmont Terres Noves

– Carretera T-318 km 22, Accés nord Casalot

– Carretera N-340 km 1.139 Camí Caseta Rellotge d’accés a la platja

– Urbanització Solemio, carrer Alicia de la Rocha amb el pont de l’A-7

– Camins entre la N-340 i la desembocadura riera Riudecanyes, per tal d’evitar l’accés a la zona de Jardins de Paradís

En general, comportament exemplar

Finalment, la Policia Local, que continua apel·lant a la responsabilitat de la població,  també ha volgut posar de manifest el comportament exemplar de la majoria dels veïns i veïnes del municipi que han fet cas de les indicacions decretades durant el període d’alarma i ha felicitat a les famílies que des de diumenge passat han començat a fer sortides d’una hora i a menys d’un quilòmetre del seu domicili.

Comparteix aquest article