La Policia Local de Mont-roig del Camp incorpora 4 nous agents interins durant els propers 4 mesos

La Policia Local de Mont-roig del Camp incorpora 4 nous agents interins durant els propers 4 mesos

  • Presentació dels nous agents interins, al costat de les autoritats locals.

    Aquests nous efectius policials de proximitat milloraran la cobertura de la zona turística del municipi i també la presència al nucli de Mont-roig

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha anunciat avui la incorporació de quatre nous agents interins que reforçaran el cos policial durant un període de quatre mesos, fins a mitjan de novembre, on realitzaran tasques de policia de proximitat. Aquesta mesura respon a la necessitat de garantir la seguretat i el benestar de la ciutadania durant la temporada estiuenca, quan l’afluència de visitants a la localitat augmenta considerablement. La seva incorporació permetrà reforçar les patrulles i millorar la capacitat de resposta davant de qualsevol situació d’emergència o incidència que pugui sorgir. L’alcalde del municipi, Fran Morancho, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Pérez, i del sots inspector i cap de la policia, Antonio Pacheco, han donat la benvinguda aquest matí als nous agents policials.

Durant aquests quatre mesos, els agents interins es dedicaran a les següents tasques clau:

  • Control de l’Avinguda Barcelona de Miami Platja: S’asseguraran que el trànsit i l’ordre es mantinguin en aquesta zona central de la localitat.
  • Patrullatge pel nucli de Mont-roig: Es realitzaran rondes regulars per garantir la seguretat i el benestar dels residents i visitants.
  • Control dels accessos a les platges: Supervisaran els punts d’accés a les platges del municipi per evitar incidents.
  • Suport a l’inici del curs escolar: Al setembre, a partir de l’inici de l’escola, els agents també col·laboraran per garantir l’accés als diversos centres escolars del municipi.

Paral·lelament, avui també s’han presentat tres nous vehicles per a la Policia Local de Mont-roig del Camp. Dos d’aquests vehicles són híbrids, reflectint el compromís del municipi amb la sostenibilitat i la reducció de l’impacte ambiental. Aquests nous vehicles donaran suport a les tasques que realitza la policia local, millorant la seva capacitat de resposta i mobilitat.

 

Comparteix aquest article