La Policia Local de Mont-roig del Camp incorpora tres nous agents a la seva plantilla

La Policia Local de Mont-roig del Camp incorpora tres nous agents a la seva plantilla

  • L’alcalde Fran Morancho, amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Pérez, el caporal de la Policia Local, i els tres nous agents.

    Contribuiran a millorar la vigilància i la seguretat ciutadana a tot el municipi

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Pérez, han donat la benvinguda, aquesta setmana, a les darreres incorporacions de la Policia Local de Mont-roig del Camp. En concret, es tracta de tres nous agents que cobreixen 3 places vacants i que se sumen a la plantilla del cos policial que està formada per 27 efectius.

Les noves incorporacions contribuirán a millorar les funcions de la Policia Local, entre les quals destaquen garantir l’ordre en la convivència i el compliment de la legalitat; la prestació d’auxili en catàstrofes; el control de zones rurals i patrullatge; el control,  regulació i ordenació del trànsit; l’atenció a accidents al nucli  urbà i carreteres de competència municipal, la recollida i instrucció de denúncies i diligències policials (més de 1.000 a l’any), la mediació en conflictes privats, el funcionament i ordenació de les platges i la col·laboració amb la justícia en la investigació de delictes.

En els darrers anys, la Policia Local també ha incrementat la col·laboració i les accions conjuntes amb la resta de cossos policials que operen a casa nostra. Així, estan coordinats amb Mossos d’Esquadra en tasques de seguretat ciutadania: amb la Policia Nacional en qüestions relacionades amb l’estrangeria i amb  Guardia Civil en la lluita contra les drogues  i el crim organitzat.

Cal recordar que la Policia Local de Mont-roig del Camp ofereix un servei d’atenció directa i telefònica les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

 

Comparteix aquest article