La Policia Local de Mont-roig deté 3 persones per sostracció de cable telefònic

La Policia Local de Mont-roig deté 3 persones per sostracció de cable telefònic

El valor dels danys a la xarxa telefònica podria superar els 50.000 euros

Cable telefònic sostret

Cable telefònic sostret

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha detingut a 3 persones com a presumptes autors d’un delicte de furt de cable telefònic. Els detinguts, F.R de 19 anys, V.C de 22 anys i M.H de 41 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Castelldefels, haurien sostret fins a 266 quilograms de material. El valor dels danys a la xarxa telefònica podrien ascendir als 50.000 euros.

Els fets van tenir lloc el passat 17 de febrer quan agents del cos policial van detectar la presència d’un vehicle sospitós en un camí forestal que es troba a l’alçada del punt quilomètric 19,200 de la carretera T-310. Un cop identificades les 3 persones es va procedir a inspeccionar la zona, fet que va permetre localitzar, amagats entre els matolls, quatre farcells de grans dimensions de cablejat telefònic.

Com a conseqüència de la sostracció s’han vist afectats uns 1.800 metres de la instal·lació telefònica que transcorre paral·lela a la carretera T-310, entre els punts quilomètrics 19 i 21. Fonts policials confirmen que no es tracta de la primera vegada que es produeix aquest tipus de delicte en aquest tram de la línia, degut a que el cablejat discorre per una zona boscosa, fet que dificulta la visualització del furt.

Les persones detingudes, el vehicle i el cablejat sostret han passat a disposició del cos de Mossos d’Esquadra de Cambrils, continuant posteriorment les diligències la Unitat d’Investigació d’aquest cos a Reus.

Comparteix aquest article