La Policia Local  manté dia i nit els controls d’accés al municipi i a les  entrades dels supermercats

La Policia Local  manté dia i nit els controls d’accés al municipi i a les  entrades dels supermercats

  • L’operatiu  ha detectat des del 16 de març i fins aquest moment prop de 300 persones que han desobeït el decret de confinament.

La Policia Local de Mont-roig del Camp intensifica durant els dies de Setmana Santa els controls policials per tal d’evitar que les persones que tinguin segona residència al nostre municipi arribin a les seves llars.

L’operatiu especial conjunt amb policies locals de municipis limítrofs i Mossos d’Esquadra es realitza amb més intensitat  des del dijous al matí quan es va restringir el pas per algunes vies de circulació. En les últimes hores s’han muntat operatius especials durant la nit, per evitar que algunes persones puguin arribar al nostre municipi durant aquestes hores. Així mateix, també s’han muntat diversos controls per identificar a les persones que van als supermercats, on es demana el carnet d’identitat per confirmar la seva residència habitual.

Des de l’inici d’inici del confinament, el passat 16 de març, la Policia Local del  nostre municipi ha imposat 285 denúncies per incompliment del confinament per l’estat d’alarma decretat per la crisi del Covid-19. Només el 2% de tots aquests casos de persones que han desobeït el confinament són de segona residència. En aquests casos, si se’ls detecta en ruta, se’ls obliga a tornar a casa després de la proposta de sanció que se’ls imposarà i, si es detecta que ja es troben a la segona residència, se’ls obliga al confinament en aquest domicili a partir d’aquest moment i també es denuncia l’incompliment del confinament.

Talls de vies de circulació

Des de dijous al matí, al nostre municipi ja es va restringir la circulació amb talls i en alguns punts d’accés als principals nuclis turístics o de comunicació. En concret s’han tallat mitjançant elements de formigó i tanques, a més de la corresponent senyalització de trànsit, els següents punts:

– Carretera T-310 km 21, d’accés a la urbanizació Bonmont Terres Noves

– Carretera T-318 km 22, Accés nord Casalot

– Carretera N-340 km 1.139 Camí Caseta Rellotge d’accés a la platja

– Carrer Oleastrum amb el Pont del Riu Llastres d’accés a l’Hospitalet de l’infant

– Urbanització Solemio, carrer Alicia de la Rocha amb el pont de l’A-7

– Camins entre la N-340 i la desembocadura riera Riudecanyes, per tal d’evitar l’accés a la zona de Jardins de Paradís

Aquest operatiu està coordinat amb la policia local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Mossos d’Esquadra i contempla també controls policials d’accessos. A més, en el cas del nostre municipi es compta amb el suport del dron per identificar possibles vehicles que vulguin esquivar aquests controls i accedir a les seves residències per camins secundaris i menys habituals.

 

Comparteix aquest article