La Policia Nacional reconeix la feina ben feta i la col·laboració amb la Policia Local de Mont-roig del Camp

La Policia Nacional reconeix la feina ben feta i la col·laboració amb la Policia Local de Mont-roig del Camp

  • El regidor Vicente Pérez, amb els dos caporals de la Policia Local.

    La Policia Nacional aprofita la celebració del seu patró per felicitar dos caporals per la seva participació en diverses operacions policials

La Policia Nacional ha felicitat dos caporals de la Policia Local de Mont-roig del Camp, David Martínez i Pablo Navarro, aprofitant la celebració del patró del cos policial el passat 2 d’octubre en un acte celebrat a Tarragona.

Aquest reconeixement arriba per la feina ben feta en diversos operatius conjunts realitzats al nostre municipi per part de la Policia Nacional i la Policia Local de Mont-roig del Camp al llarg del darrer any i que han tingut a veure amb el tràfic de drogues, les organitzacions criminals, el tràfic de persones i l’explotació sexual. Els caporals felicitats van estar acompanyats pel regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Vicente Pérez Mula.

Cal destacar que tot i que aquestes felicitacions son individuals, es tracta d’un reconeixement col·lectiu que ha de fer-se extensiu a tota la tasca de la Policia Local de Mont-roig del Camp, pel seu treball i per la bona cooperació i coordinació amb la Policia Nacional.

 

 

Comparteix aquest article