La regidoria de Joventut posa en marxa un curs de Salsa i Batxata per arribar als joves de més de 20 anys

La regidoria de Joventut posa en marxa un curs de Salsa i Batxata per arribar als joves de més de 20 anys

  • La proposta sorgeix d’una primera master class de ball que va tenir lloc a principis de febrer i respon a les peticions dels joves d’aquesta franja d’edat que demanen comptar amb activitats adaptades als seus interessos

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitzarà un curs de Salsa i Batxata, que tindrà lloc tots els divendres dels mesos d’abril, maig i juny, de 20 a 22 h al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja. El preu serà de 15 euros mensuals.

La proposta té l’objectiu d’oferir activitats dirigides als joves de totes les franges d’edat i especialment a aquells nois i noies majors de 20 anys. Es tracta d’un col·lectiu, menys interessat en les propostes dels Casals o les sortides del Tok’l2 però sí amb ganes de trobar-se i compartir una estona amb altres joves fent activitats esportives i divertides, com seria aquesta proposta de ball.

De fet, aquesta iniciativa sorgeix arran de la master class de Salsa i Batxata que es va organitzar el passat 7 de febrer i que va tenir bona acollida amb la participació d’una trentena de persones.

Les classes del Curs de Salsa i Batxata seran impartides per professionals d’aquestes disciplines de ball, que són dues de les més demandades en l’actualitat a les pistes de ball.

Els interessats/des en assistir a aquestes classes, poden realitzar la inscripció prèvia enviant un correu a joventut@mont-roig.cat o trucant als telèfons 977 17 25 36 o bé al 608 23 62 45. Es recomana apuntar-se en parella.

Comparteix aquest article