La ReparaTruck farà parada a Mont-roig i a Miami Platja per fomentar la reparació d’aparells i objectes

La ReparaTruck farà parada a Mont-roig i a Miami Platja per fomentar la reparació d’aparells i objectes

  • Es tracta d’un vehicle amb les eines adequades per fer les reparacions més habituals de petits electrodomèstics, aparells informàtics i bicicletes, allargar-ne la seva vida útil i evitar la generació de residus
  • Les visites d’aquest servei mòbil i gratuït es repetiran cada dos mesos per fomentar un canvi en els hàbits de consum dels veïns i veïnes

La primera visita de la Reparatruck serà aquest dissabte 6 de febrer d’11 a 14 h al carrer Aureli Escarré, davant del poliesportiu de Mont-roig, i de 16 a 19 h a la Plaça Tarragona de Miami Platja.

Es tracta d’un vehicle amb les eines adequades per poder dur a terme les reparacions més habituals de petits electrodomèstics, aparells informàtics i bicicletes. El servei és gratuït i estarà controlat per una persona especialista en reparació de l’entitat Solidança, que atendrà en ordre d’arribada als veïns i veïnes que vulguin aprendre a fer petites reparacions i així allargar la vida dels seus aparells.

L’objectiu de la Reparatruck és que la ciutadania aprengui a fer les reparacions fàcils i més comunes dels seus electrodomèstics de manera segura, al mateix temps que es fomenta un canvi d’hàbits de consum. A més, s’evita la generació de nous residus, allargant i donant una segona vida a objectes que d’altra forma esdevindrien residus.

Les visites de la ReparaTruck, que es repetiran cada dos mesos, formen part de la campanya “Reduir i Reciclar, tot és començar”, impulsada per la regidoria de Residus, Neteja viària i Transició energètica i Ecològica i la regidoria de Pla de Barris, que continuen desenvolupant activitats entorn la reducció i correcta gestió dels residus del municipi.

La Reparatruck és un projecte que rep el suport de l’Agència de Residus de Catalunya i té per objectiu fomentar la prevenció de residus i la sensibilització ambiental.

Comparteix aquest article