La Secretaria d’Estat de Turisme apostarà per la futura via verda

La Secretaria d’Estat de Turisme apostarà per la futura via verda

  • Reunió de treball amb el Secretari d’Estat de Turisme i l’alcalde de Mont-roig del Camp i la regidora de Turisme.

    Ho ha confirmat avui Fernando Valdés, secretari d’Estat de Turisme, de visita a Mont-roig del Camp on s’ha reunit amb l’alcalde Fran Morancho i la regidora de turisme Yolanda Pérez

  • Durant la trobada han repassat els projectes del Pla de Sostenibilitat Turística que suposaran un abans i un després de la destinació turística de Mont-roig i Miami Platja

La futura via verda sobre l’antic traçat del ferrocarril de la costa, al terme municipal de Mont-roig del Camp, ha rebut avui l’aval de la Secretaria d’Estat de Turisme. Fernando Valdés, secretari d’Estat de Turisme, de visita oficial avui al municipi, ha manifestat la intenció de l’ens de donar suport a aquest projecte, clau per al futur del desenvolupament turístic de la zona, seguint criteris de sostenibilitat.

Valdés ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, i la regidora de Turisme, Yolanda Pérez, aquesta mateixa tarda, en la qual s’han repassat els diferents  projectes que rebran finançament dels Plans de Sostenibilitat Turística en Destinacions 2022.

Recordem  que el projecte presentat per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp és de 3’9 milions d’euros i estarà finançat a parts iguals per l’Ajuntament, el govern de l’Estat i la Generalitat.  Aquest pla contempla la creació de l’Ecoteca, un centre de convencions per atraure congressos de petit format i esdeveniments, la reurbanització de la Plaça Girona i la implantació d’un pàrquing cobert per a bicicletes o el pla director del centre històric de Mont-roig, entre d’altres accions.

Valdés ha volgut felicitar l’alcalde de Mont-roig del Camp i el govern municipal per l’esforç que realitza i ha destacat que aquest és un dels 28 municipis seleccionats de tot l’Estat dels més de 200 que s’han presentat a la convocatòria, reconeixent de forma implícita la qualitat de la proposta. “No hi ha dubte que l’aposta de Mont-roig del Camp per allargar la temporada turística els 12 mesos de l’any és destacada, igual que ho són els projectes de regeneració dels espais públics i la millora de la destinació turística seguint criteris de preservació del territori i del litoral”, ha dit Valdés.  Per Fran Morancho “és molt important que l’aposta per la transformació del municipi que estem impulsant rebi el reconeixement i el suport del Secretari d’Estat de Turisme. Som un municipi turístic i per això cal posar en valor aquesta visita” i ha afegit que “el Pla de Sostenibilitat Turística representarà un abans i un després per Mont-roig i per Miami Platja”.

Durant la jornada, Valdés ha visitat també les instal·lacions de Mas Miró per assistir a una reunió del Patronat de la Fundació Mas Miró, de la qual n’és membre. Una reunió que també ha comptat amb la presència del net de l’artista, Joan Punyet.

El pas per Mont-roig del Camp ha quedat també segellat amb la dedicatòria que el Secretari d’Estat de Turisme ha fet al llibre d’honor de l’ajuntament de Mont-roig del Camp.

Comparteix aquest article