La segona fase de l’avinguda de Barcelona i plaça de Jaén arrenca el 22 de març amb els treballs previs

La segona fase de l’avinguda de Barcelona i plaça de Jaén arrenca el 22 de març amb els treballs previs

  • Plànol de l’actuació prevista.

    A partir del pròxim dimarts s’iniciarà tancament de la plaça, el desmuntatge del mobiliari urbà, la instal·lació dels serveis provisionals d’obra, la senyalització, l’emplaçament de les casetes d’obres i l’apilament de material

  • Els treballs d’obra començaran després de Setmana Santa, el 19 d’abril, data en què els talls de trànsit es faran efectius. L’accés al CAP estarà garantit durant totes les obres

La segona fase de les obres de remodelació de l’avinguda de Barcelona i de la plaça de Jaén de Miami Platja s’iniciaran el pròxim dimarts 22 de març amb els treballs previs. Pel que fa als treballs d’obra i les principals afectacions de trànsit començaran passades les vacances de Setmana Santa.

Així doncs, a partir del pròxim dimarts, l’empresa constructora Tecnofirmes començarà amb el desmuntatge del mobiliari urbà, la instal·lació dels serveis provisionals d’obra, la senyalització, l’emplaçament de les casetes d’obres i l’apilament de material. També durant aquests treballs de preparació es duran a terme cates per localitzar serveis.

També a partir del pròxim dia 22 començarà el tancament de tot l’àmbit de la plaça de Jaén. Per aquest motiu els carrers Conca i Jaén ja quedaran tallats al trànsit de vehicles. Tot i això es mantindrà el trànsit rodat pel carrer Cuenca (zona nord de la plaça) i l’avinguda de Barcelona

Les afectacions al trànsit a l’avinguda seran a partir del 19 d’abril

Amb tot, els treballs d’obra no s’iniciaran fins passades les vacances de Setmana Santa, per tal d’evitar afectacions en aquest període d’increment de visitants. Per tant, a partir del 19 d’abril és quan es preveu que comencin les restriccions de circulació de vehicles per la pròpia avinguda de Barcelona.

Les pròximes setmanes es donaran a conèixer les vies alternatives de circulació, la ubicació de les parades d’autobús i la resta d’afectacions d’obres. És important destacar que l’accés al Centre d’Atenció Primària de Miami Platja estarà sempre garantit.

Les obres seguiran la línia de la primera fase

Recordem que la segona fase de les obres de l’avinguda de Barcelona inclou el tram comprès entre les avingudes de Cadis i Màlaga. Destaca que aquest projecte també contempla la reurbanització de la Plaça Jaén. El termini per executar els treballs de millora serà d’un màxim de 15 mesos i seguiran la línia de la primera fase ja executada a Miami Platja. Les obres contemplen des de l’ampliació de l’espai destinat als vianants a la creació de carrils bici, passant per la instal·lació de noves parades d’autobús; la plantació de nou arbrat i zones enjardinades, així com nou mobiliari urbà i il·luminació, col·lectors d’aigües pluvials i residuals. També es preveu canviar la simbologia de la plaça Jaén que es convertirà en una plataforma única dotada d’un important espai de jocs infantils, reconeixent la centralitat d’un espai que se situa al nucli fundacional de Miami Platja.

 

 

 

Comparteix aquest article