L’actor Pol López estrena “Siliqua”, un àudio teatre creat en exclusiva per al Mas Miró

L’actor Pol López estrena “Siliqua”, un àudio teatre creat en exclusiva per al Mas Miró

  • Pol López, davant del Mas Miró.

    La Fundació Mas Miró estrena aquest dissabte el seu primer Story Walker, una peça d’àudio teatre escrita i dirigida per l’actor Pol López i interpretada per ell mateix i l’actor Joan Solé

  •  Emmarcada en els actes del Centenari de “La Masia”, “Siliqua” submergirà els visitants en una trama surrealista on els arbres de la masia esdevenen els protagonistes

La Fundació Mas Miró continua estrenant nous formats amb motiu del Centenari de La Masia. En aquesta ocasió oferirà als visitants un Story Walker, una nova experiència cultural sonora creada per l’actor Pol López expressament per al Mas Miró i que s’estrenarà el dissabte, 9 de juliol, a les 18h. Amb el títol Siliqua, aquest espectacle sonor submergirà els visitants en una trama contextualitzada al Mas partint de l’absurd com a eix vertebrador. Aquest Story Walker aproparà els espectadors a l’univers rural i natural de Mont-roig a través d’un diàleg sonor dramatitzat. Un viatge auditiu on es podrà viure de manera diferent aquest paisatge tan singular i significatiu per l’artista Joan Miró.

Siliqua és un relat de caràcter poètic que explora l’absurditat de l’existència humana seguint el mandat de Miró “d’escoltar el crit de la terra”. L’obra parteix de la història de l’arbre del mas retratat en el quadre de La Masia del qual aquest any se’n celebra el centenari. Inspirant-se en diferents moments vitals del Joan Miró, com quan l’artista es recupera d’un estat de baixa salut física i mental i decideix dedicar-se a la pintura, l’obra convidarà a qüestionar aspectes fonamentals sobre el sentit de la vida. Els arbres seran els protagonistes d’aquesta introspecció i acompanyaran els visitants a través de l’humor en aquesta trama arrelada a mig camí entre la història i el món màgic de la naturalesa.

Pol López al Mas Miró
La presentació i estrena tindrà lloc a Mas Miró amb entrada lliure, i comptarà amb la presència de l’actor que explicarà com ha estat el procés creatiu i quins aspectes del Mas Miró i de la seva història l’han atret i per què.

Pol López va estudiar interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona. El 2010 va fundar juntament amb Aleix Aguilà, Julia Barceló i Pau Vinyals la companyia La Solitària. En cinema, ha participat en diverses pel·lícules com El substituto, dirigida per Óscar Aibar; Historias lamentables, dirigida per Javier Fesser; El camí més llarg per tornar a casa, de Sergi Pérez; Els del Túnel, de Pepón Montero.

Comparteix aquest article