L’Ajuntament agraeix la solidaritat dels voluntaris del menjador social

L’Ajuntament agraeix la solidaritat dels voluntaris del menjador social

Voluntaris menjador social

Voluntaris menjador social

L’alcalde de Mont-roig del Camp Fran Morancho i el regidor d’Acció Social Enrique López han compartit un esmorzar amb els voluntaris del menjador social, aquest matí.

El consistori ha volgut posar en valor la seva feina i mostrar-los-hi el seu més sincer agraïment. És per això que els hi ha fet entrega d’un detall simbòlic en reconeixement al seu esforç, temps i dedicació. La trobada, però, ha servit sobretot per conversar sobre el seu dia a dia i poder conèixer quins són els principals problemes amb què es troben a l’hora de realitzar aquesta tasca de voluntariat.

El grup de voluntaris de menjador està format per una desena de persones que, de forma desinteressada, presten la seva ajuda en les tasques diàries del menjador social, ubicat al Centre Polivalent de Miami Platja. Tots ells formen part d’una borsa de voluntaris, gestionada pels Serveis Socials del municipi. El servei també compta amb el suport puntual dels voluntaris de la Creu Roja. Gràcies a ells és possible que persones amb greus necessitats socials i de subsistència puguin gaudir d’un àpat diari.

Comparteix aquest article