L’Ajuntament anima a tothom a pintar samarretes amb una imatge que simbolitza el triomf a la batalla del coronavirus

L’Ajuntament anima a tothom a pintar samarretes amb una imatge que simbolitza el triomf a la batalla del coronavirus

  • El dibuix, creat per l’artista local Nacho López, i que cadascú pot adaptar com vulgui a qualsevol peça de roba, és també un agraïment a totes les persones que faran possible la victòria
  • Es demana als participants compartir les seves creacions a través de les xarxes socials amb els hashtags #Joemvaigquedaracasa #Yomequedéencasa

La crisi del coronavirus és una batalla, que tard o d’hora guanyarem. Aquest missatge positiu és el que l’Ajuntament de Mont-roig del Camp vol transmetre a través d’una proposta en què s’anima a tots els veïns i veïnes a confeccionar i decorar una samarreta amb un dibuix comú que simbolitza el final del confinament i el triomf a la crisi del Covid-19.

Aquest dibuix, que ha creat l’artista local Nacho López Campos, s’ha de plasmar a una samarreta bàsica o a qualsevol peça de roba que tinguem per casa. Es pot deixar volar la imaginació, aprofitant el confinament, i utilitzar el dibuix seleccionat per afegir-hi la decoració es vulgui. De fet, també es pot pintar damunt d’un llençol i penjar-lo al balcó, per exemple, o bé afegir-li el símbol que s’està fent viral mundialment de l’arc de Sant Martí.

El dibuix de Nacho López simbolitza que “un cop acabi la lluita contra el coronavirus tindrem el món als nostres peus, havent aprés moltes lliçons sobre la vida i la forma de viure-la i aixecant el trofeu que representarà l’agraïment a totes les persones que van fer possible aquesta victòria (personal sanitari, policies, treballadors/es de supermercats, personal de neteja i tots els altres gremis). També representarà l’agraïment a totes les persones que s’han quedat a casa”.

Per això s’anima tothom a compartir el resultat a les xarxes socials utilitzant les etiquetes #joemvaigquedaracasa #yomequedéencasa, un hashtag que simbolitza també que tots estem fent possible que aviat puguem guanyar aquesta batalla.

Descarregueu-vos el dibuix en format pdf en aquest enllaç.

Comparteix aquest article