L’Ajuntament anul·la les rues de Carnaval de Mont-roig i Miami Platja

L’Ajuntament anul·la les rues de Carnaval de Mont-roig i Miami Platja

  • El consistori està valorant i buscant alternatives per poder celebrar la festa amb seguretat
  • El nombre de casos covid19 al municipi manté una tendència a l’alça, coincidint amb la sisena onada

Rua de Carnaval 2020

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit suspendre les rues de carnaval, un dels actes més multitudinaris del calendari festiu local. En concret s’anul·la la rua de dissabte a la tarda de Miami Platja, la rua infantil de dissabte a la tarda de Mont-roig i la rua nocturna de Mont-roig previstes per al pròxim mes de febrer de 2022. També s’anul·len els concursos de comparses i carrosses que tradicionalment s’organitzen en el marc de les festes de carnaval.

El consistori ha pres aquesta decisió per no incentivar les reunions multitudinàries de persones, tenint en compte l’elevat nombre de casos de Covid19 i l’evolució de la sisena onada al municipi. En aquest sentit, segons dades del departament de Salut de la Generalitat, relatives a l’àrea bàsica de Salut de Mont-roig del Camp, aquests dimarts 25 de gener hi ha 291 casos detectats, una xifra que se situa en el nivell d’alerta alt. S’observa també que es tracta d’una tendència a l’alça que es repeteix des de fa diversos dies.

Programació alternativa

Tot i això, l’Ajuntament està treballant per poder oferir una programació alternativa que permeti gaudir de la festa de carnaval amb seguretat. La nova proposta d’actes es donarà a conèixer els pròxims dies.

Comparteix aquest article