L’Ajuntament comença a repartir les targetes moneder a les famílies amb beca de menjador

L’Ajuntament comença a repartir les targetes moneder a les famílies amb beca de menjador

  • Entre avui i demà s’entregaran un total de 264 targetes que es podran utilitzar exclusivament per comprar aliments

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ha rebut, per part del Consell Comarcal del Baix Camp, les targetes moneder per a l’alumnat que té concedida una beca de menjador. Per aquest motiu entre avui i demà es repartiran un total de 264 targetes, per a totes aquelles famílies que compten amb aquesta beca al municipi.

Les targetes moneder es poden fer servir exclusivament per comprar menjar en qualsevol dels establiments d’alimentació que disposin de sistema de pagament amb TPV.  Aquestes targetes van carregades inicialment amb 40 euros, a raó de 4 euros per dia lectiu en què l’escola està tancada. La Generalitat carregarà automàticament la targeta a mesura que es vagi allargant l’Estat d’Alarma i, per tant, el tancament de les escoles.

Entrega de les targetes a domicili

Després que l’Ajuntament, entre divendres passat i aquest dilluns, ja es posés en contacte amb totes les famílies becades per informar sobre les targetes moneder, avui i demà es faran arribar aquestes targetes als domicilis de l’alumnat. El grup de voluntaris encarregat de repartir-les avisen amb 10 minuts d’antelació, mitjançant trucada telefònica, abans d’anar a cada casa per fer l’entrega.

 

Comparteix aquest article